- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Çok sinirliyim yav bu yaptığı kaçıncı dengesizlik sayamadım bile bikere yaptığı keremden çok formaya saygısızlıkYav cezanı yeni açtık, affettik, duyuru yaptık.
İlk mesajında bu ne şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sinirliyim yav bu yaptığı kaçıncı dengesizlik sayamadım bile bikere yaptığı keremden çok formaya saygısızlıkYav cezanı yeni açtık, affettik, duyuru yaptık.
İlk mesajında bu ne şimdi?
Sana yazıklar olsun.bak hele küçük zekasıyla alıntılamadan laf çakmaya çalışıyo bana az bile dedim lan kaçıncı dengesizliği bu bide savunuyonuz şu herifi yazıklar olsun
Imza, nokta.Marcao canımızdır. Bu şerefsiz basının demeçlerinize oyunlarına gelerek oyuncuyu ateşe atmayacağız, atmamalıyız. Caner-Talisca kavgası dahil çoğu olay da olayların üstünü kapatanlar şimdi çıkıp ahlak dersi vermeye çalışıyor. O Caner denilen adam Fenerbahçede neler yaptı ne oldu. Ondan Marcao’yu iyi bir doktor kontrolünde tedavi edeceğiz ve Aslan gibi çıkıp daha yürekli ve daha hayvansı bu kan emicilere karşı mücadele edecek. Yedirmeyiz öyle kendilerinde olunca süt dökmüş kedilere dönen şerefsizlern lafına bakarak.

Bir yaptığı hareketle takımın havasını darmadağın etti belkide onun yüzünden gruplara kalamicaz hatta arttırıyorum eğer kalırsa takım şampiyonluktanda olucakSana yazıklar olsun.
Ceza kesildi, özür diledi.
Idam mı edelim siz ve kuşlar tatmin olsun diye.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yaptığı hatanın farkında, özür diledi, her türlü cezayı çekerim dedi.Bir yaptığı hareketle takımın havasını darmadağın etti belkide onun yüzünden gruplara kalamicaz hatta arttırıyorum eğer kalırsa takım şampiyonluktanda olucak
Kimse tehlikenin farkında değil galiba takımın çoğu bu herife karşı cephe almış durumda şu an ve bu herif kendini kendini bitirdi resmen ne diyim ben bu herife şimdi
Bu ilk hatası değilki sorun orda kaçıncı göz yumuşumuz bu sayamadım bileYaptığı hatanın farkında, özür diledi, her türlü cezayı çekerim dedi.
Olan oldu ve bitti.
Köpekler istedi diye atlar ölmez.
Ben Galatasaray oyuncusu olsam şu an hırs küpü olurum, bizi ayırmaya çalışanlara sağlam bir mesaj veririm. Medyası, rakibi hepsi bize karşı.
Galatasaray taraftarının görevi oyuncusunun arkasında durmasıdır
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Başka ne yapmış?Bu ilk hatası değilki sorun orda kaçıncı göz yumuşumuz bu sayamadım bile
Ben sana önce tokat atayım, sonra 2 defa yumruk atayım sonra özür dileyeyim. Kabul edeceksen sorun yok.Ya arkadaş biraz empati yapın ya. Tamam adam hatasını anlamış özrünü dilemiş cezası kesilmiş hala neyin talebi bu? Kısasa kısas yapalım bütün takım sıraya girsin Marcao'ya önce kafa sonra tokat atsın isterseniz. Derdiniz ne anlamıyorum