Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao canımızdır. Bu şerefsiz basının demeçlerinize oyunlarına gelerek oyuncuyu ateşe atmayacağız, atmamalıyız. Caner-Talisca kavgası dahil çoğu olay da olayların üstünü kapatanlar şimdi çıkıp ahlak dersi vermeye çalışıyor. O Caner denilen adam Fenerbahçede neler yaptı ne oldu. Ondan Marcao’yu iyi bir doktor kontrolünde tedavi edeceğiz ve Aslan gibi çıkıp daha yürekli ve daha hayvansı bu kan emicilere karşı mücadele edecek. Yedirmeyiz öyle kendilerinde olunca süt dökmüş kedilere dönen şerefsizlern lafına bakarak.
1629287088852.webp

Son macta iyi oldugu için söylemiyorum ama Falcao gitmesede sakatlanacağından dolayı Diagne bence kalmalı.Halil takasına ekstra para isterler diye düşünüyorum.Halili opsiyonlu kiralayabilsek güzel olurdu.

bence diagne-mostafa çok benzer oyuncular, işin sonu bizim mostafa'yı almamıza çıkacaksa diagne'nin gönderilmesi daha iyi. tabii mostafa'ya da bişey olursa altından kalkabilir miyiz onu bilemem. opsiyonlu kiralık da olabilir ama brentford'un oyuncuya yaklaşımına bakarsak diagne'nin üstüne bi de para isteyecek kadar yüzleri de yoktur diye umuyorum.

Başka ne yapmış?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ankaragücü maçı var en çok hatırladığım geçen senede oldu dengesizlikleri fakat şunu söyleyeyim benim marcaonun takımı önemsediğinden gram şüphem yok kendisinide severim fakat bu herifin otokontrolü yok hırsına çok fazla yenik düşüyor ne bilim melo ile karşılaştırılıyoda melo bilinçli bi herifti gayet fakat bu adam en ufak damarına basılışında tamamen bilincini kaybediyo

Bu saatten sonra dikiş tutmazı zor umarım en az zararla satılır eğer satılmaz ise de kendine çeki düzen vermesini ummaktan başka başka bi çaremiz yok

.................... Muslera
Boey.... Nelson...... MARCAO... Pva
.............Berkan........Gedson
Shaqiri...........Rafinha......... Kerem
.......................Halil

....................Irfancan
Yedlin....Luyindama...Alpaslan....Ömer
...............Taylan......Dieng
Feghouli......... Çiko............. Emre K
.....................Mustafa

Shaqiri ve rafinhayi alamazmiyiz

Ikiside satis listesinde rafinhada biraz suphelerim var ama hocanin istedigi 8,5 noya en uygun adam pas oyunu icin ise bulunmaz hint kumasi ztn, olmazsada çiko oynar yerine

Shaqiriyi anlatmaya gerek yok zaten

Cok cok cok onemli : Gedson

Cok cok onemli: 2 tane skorer ofans oyuncusu (biri yaratici digeri delici) lazim bize

Cok onemli: 6 no soyle hayvani olandan (ozellikle avrupa maclari icin)

Onemli: turk kaleci

Bu siralamaya gore para basmalari transfere
gedson
shaqiri
daramy
dieng
irfan can eğribayat

:/

Marcao’nun eşinin İnstagram yorumlarını kapatmaması en az marcaonun kafa atması kadar skandal ahlak testi yapıyor kafasında herhalde anket falan planlıyor eşinin son fotosuna 100 bin yorum gelmiş sana da hakaret ederler tabi önlemini alacaksın yoksa ben art niyet ararım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt