Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gedson transferi için camianın büyükleri elini taşşşın altına sokmuş.

1629287834251.webp

evet duyumlar mı bitti transfer mi yoksa her ikiside mi? 1*8 eylüle daha çok var bir iki tane araya sıkıştıralım da biraz muhabbet olsun.

Stoper Türkiye liginde şampiyon yapar gibi konuşuyorsunuz tek başına şampiyon yaparsa talisca gomez Rodrigues gibi performans veren oyuncular yapar Yasin bile bir ara şampiyon yaptı takımı sanki defansif oyun dönen ligde oynuyoruz da marcao güzellemesi yapılıyor iyidir hoştur da ne bu hint kumaşı muamelesi 7 veren varsa satılsın yerine bi normal oyuncu alınsın yeter

Beşiktaş Gedson'u alamazsa, Beşiktaş Gedson' alacak, alır diyenleri transfer sezonu kapandığında sezon sonuna kadar banlıcam.

Niye alamasinlar onu anlamiyorum, parayi basarsan alirsin (bulurlar bir sekil)
Ki cl avantajlari var ayriyeten transfere birde mendez ahmet ikilisini dahil etmisler

Marcao’nun özrü samimiydi. Ancak eşine yapılan yorumlarda haksız. Kimsenin ettiği küfürden kulüp ve ya taraftar sorumlu değil. Çok rahatsız oluyorsan avukatın aracılığıyla dava açarsın ve ya mesajları kapatırsın. Sosyal medyada ne tipler var, bunları kontrol edemezsin.
Onun dışında umarım tekrar kazanmaya çalışırız.

Niye alamasinlar onu anlamiyorum, parayi basarsan alirsin (bulurlar bir sekil)
Ki cl avantajlari var ayriyeten transfere birde mendez ahmet ikilisini dahil etmisler
Bu Tjk diloluğunu dibi gördüklerinde görücem ben.

O kalp atan oyuncu grubu en iyisini yapmış burada 2 yaş büyük maksimumu 12 milyon Euro yapmış herifi koruyacağınıza kerem gibi masumu ve o civar değerlere yükselebilecek hem de yerli olan keremden taraf alırım

evet beşiktaş istenmeyen adamın maaşının tamamını kemiksiz karşılayarak kendini kiralama ücretinden kurtarmış. transfer canbazı anç'den bi destan daha.

Tjk kim gedsonu almak kim vizyonları yetmez bi kere

bu sene müthiş kadro kurduklarını düşünüyolar lakin seneye patlamaları kesin gibi assetleri bile yok ellerinde doğru düzgün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt