Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Batshuayi iyi oyuncu ama Aboubakar'ın lige sağladığı uyumu sağlar mı bilmiyorum. Aboubakar bence Beşiktaş'la ismi geçen tüm forvetlerden iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bir halı saha maçında kalecilik yapan ve üst üste uzaktan basit goller yiyen yakın bir üniversite arkadaşımı tekme tokat dövmüştüm sinirden sonra çok pişman olmuştum kaç kez özür diledim ama 1 ay konuşmamıştı benimle hatta aynı evde kalıyorduk ona rağmen küstü haklı olarak sonra barıştık bazılarının huyu öyle ben de öyleyim normalde çok efendi sessiz sakin kafasına vur ekmeğini al tarzda biriyim özellikle futbol maç esnasında hırstan ve aşırı kazanma isteğinden kendimi kaybediyorum gözüm dönüyor içimdeki canavar ortaya çıkıyor karşımda babam olsa tanımam aşırı hırstan ve kazanma isteğinden kaynaklanıyor buben döverim net söyleyeyim. sinir fevri bi adamım kendi en iyi arkadaşımı yumruklamış biriyim büyük ihtimal keremi çime sürterdim
Bu Tjk diloluğunu dibi gördüklerinde görücem ben.
besiktas benim kücük hüsamettini alir ancak
Tamam görücez işte.Suan ligin kagit ustunde favorisiler, transferdede istediklerini aldilar
Biz veya baska bir takim kalan su surecte iyi topcu getiremezse ve uber oynamadigi surece sampiyonluk oranlari 1,5 onlarin lehine
Maci cevirecek, kilit acacak topculari herkesden fazla suan ki goruntuye gore
Tek hc lari yasli takim oldular ve clde oynayacak olmalari onlari yipratacak olmasi ama onu suanlik sadece umit edebilirsin
Tamam görücez işte.
Kağıt üstünde favori en son ne zaman kazandı yav ligi
Tutturmuşsunuz kağıt üstünde favori de favori
kerem affetmiyorsa marcao'yu göndermekten başka bir şansımız yok
takımdaşlık bozulunca hayır gelmez o ekipten
Keremi şutlarsında daha sonra top oynayan adam kalır mı takımda sence başlı başına saçma ve güvensiz bi hareket olur hem dayak yiyecen hem takımdan şutlanacan oh ne alakeremin bilmem şeysine göre mi hareket edecek koskoca kulüp keremide şutlarım öyle bi durum varsa şahsen adam kalkmış özür dişemiş ne tantanası yapıcak daha herkes haddini bilecek Kimse Galatasaray’dan büyük değildir
Boss. Koy forvete calima dizip kaleciyide kaleye soksungiresun maçında en çok adam eksilten oyuncumuz 4 ile luyindama
Keremi şutlarsında daha sonra top oynayan adam kalır mı takımda sence başlı başına saçma ve güvensiz bi hareket olur hem dayak yiyecen hem takımdan şutlanacan oh ne ala
Yıllardır süper lig i takip ederim bu takım ligi domine eder denen hicbir takım ligi domine edemedi..
aynen 2. oluruz bizdeBeşiktaş çok dehşet para harcıyor. Şampiyon olmasa bir 10 sene daha batar. Her adama 3ten asagi vermiyorlar. Bizim politika daha doğru. Gedson alsak bile yeter.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem ne yapmışki çok konuşuyosun sus demiş he hatalı bi hareket lakin pireyi deve yapmaya gerek yok muhtemelen tokadı atan feg falcao falan olsa şu an bu heriflerin sülalesinden sayılmayan şahıs kalmamıştı bilekeremde sütten çıkmış ak kaşık değil herkes haddini bilicek efendi gibi yoğunu oynuyacak sahada