Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam görücez işte.

Kağıt üstünde favori en son ne zaman kazandı yav ligi

Tutturmuşsunuz kağıt üstünde favori de favori

Gedson-shaqiriyi alalim favori biz oluruz zaten denklem basit

Berkan-gedson ile ligin en iyi ortasahasi bizde olur

Shaqiri zaten basli basina takim ozam kimse ghezzalmis teixeraymis bakmaz

Biz ligi hep ligin ilk yarilari veriyoruz cunki ofans icin adamlari ocak ayinda aliyoruz

Ligin bugu ofansif yaratici takim

keremde sütten çıkmış ak kaşık değil herkes haddini bilicek efendi gibi yoğunu oynuyacak sahada
images.webp

Kerem ne yapmışki çok konuşuyosun sus demiş he hatalı bi hareket lakin pireyi deve yapmaya gerek yok muhtemelen tokadı atan feg falcao falan olsa şu an bu heriflerin sülalesinden sayılmayan şahıs kalmamıştı bile

Keremin hatası maksimum %5 bu olayda

kerem hocaya dönüp görüyorsun görüyorsun değil mi tarzı hareketler yapıyor daha öncesinde de Çar belli aralarında sürtüşme ayrıca marcao o hareketi niye sekidikaya veya başka bir gence yapmıyor keremin son maçlarda gözle görülür egosunda ve bencilliğinde artış var eli kolu hiç durmuyor Marcao haklı demiyorum ama Galatasaray camiasına değer veriyorsa çıkıp bir açıklama yapıcak keremde sonra yan yana adam gibi foto çekilip paylaşıcaklar burda önemli olan iki şahsın kavgası değil Galatasaray’ın çıkarı ve geleceği

Shaqiri tam aradığımız topçu yav. Hiç ihtimal yok mu acaba. Evet bu seneki transfer politikamıza ters ama bu adama vereceksin 2-3 ne istiyorsa. O bölgeye kendini kanıtlamış net bir adama ihtiyacımız var. Morutan, Muriç falan geçelim kumar oynanacak bir mevki değil orası. Takım full genç oldu zaten tecrübeli, lider oyuncu da gerekiyor.

beşiktaşı boşverin

ekibimizin en iyi 4. kadro olduğu gerçeğine yoğunlaşalım.

marcao denilen herif keremin elini öpüp af dilesin önce sonra kerem isterse affeder affetmez ise caresine bakılır
Vay be, Kerem yargic, klup baskan, TD oldu. Essek gibi affedecek o da. Daha az konusarak top oynasin. Tipki Marcao nun essek gibi ozur diledigi gibi. Oynamak icin maas aliyorlar. Konusmak, vurmak, affetmek, ozur dilemek icin degil.

bu sene şampiyon olsak şüphesiz iyi olur

ama açıkçası yapılanma konusunda ciddiysek bu seneyi affedebilirim

lakin yapılanma yapacak bir teknik heyetimiz olmadığından bu sene hem şampiyonluk hem yapılanma berbat olabilir diye korkuyorum

Hoca shaqiriyi istemisti suan 29 yasinda ve bir firsat var lpool 12 istiyormus

Niye olmasin ya shaqiri baselli cocukluk arkadaslari gsli cocugun alaba gibi gelmek ister herhalde

Tek sorun maasi olur onuda birsekilde bonus monus hallederiz

Why not?

Kerem ne yapmışki çok konuşuyosun sus demiş he hatalı bi hareket lakin pireyi deve yapmaya gerek yok muhtemelen tokadı atan feg falcao falan olsa şu an bu heriflerin sülalesinden sayılmayan şahıs kalmamıştı bile

Keremin hatası maksimum %5 bu olayda

e heralde

sakatım diye yatıp sahada halı sahada yürüyen dayı gibi oynayan herifler bi de sahada adam döverse küfür yer

marcao kereme bağırıp uyarmışsa takımın iyiliğini düşündüğündendir
saldırması mal olmasından ya da maganda olmasından orası ayrı
ama marcaonun özverisinden ve mücadelesinden şüphe eden varmıdır acaba
feghuliyle falcaoyla heralde bir tutulmaz

BJK şampiyon olsa dahi batacak. Şampiyon olunca kasaya 100 milyon euro girmiyor. Zaten CL gidip 1-4 puan arası alıp eleneceksin. 50-60 milyon euro futbolcu ödemesi yaptıktan sonra 10 kere şampiyon olsan yine kar etmez.
Hiç birisi satılacak adam değil resmen şöhretler karması neyse ki başımız Galatasaraylı Fatih var da biz bu yanlıştan döndük.
Yıllık 20-25 milyon euro futbolcu gideri olan bir Türk takımının şampiyon olma zarureti yoktur zaten o çark döner.

Sabri Melo saha içi kavgası da az buçuk değildi. Marcao‘nun yaptığı tartışmasız çok yanlış, ama şeytanın avukatlığını yapmak gerekiyorsa; o yumruklar yüzüne vurmak için atılmadı, fark ettiyseniz adam kollarını açmıyor, yüzüne yumruk atmak istese vurabilirdi, daha çok keremin ellerini kollarını indir manasına gelebilecek vuruşu sezdim. Oda tabiki yanlış, ama öyle keremi dövdü , yumrukladı demek için çok abartılı.
fbjk tayfası da daha çok ateşlediği aşikar, ama beni onlar ilgilendirmez. Onlara inat yanlışa doğru demek bize yakışmaz. Ama şahsen bana kalsa takım içerisinde bir orta yol bulunur, bulunmalı. Cezasını çekmeli, sonra tıpış tıpış takıma dönmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt