Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersinde ne görmüşler yav
Ersin değeri 5-6 M en az, Kaan’ı 2.5’a aldılar, asla oynatmıyorlar, oynatmayacaklar da, yabancı sınırını da biliyorlar, ellerinde patlayan adamdan 2.5 kat kar edecekler yabancı kuralı saçmalığı sayesinde. Dolayısıyla Sassuolo’ya yakışır bir hamle, her zaman doğru transfer yapan bir kulüp.

Zorunlu olunca obligation to buy yazıyorlar. Resmî açıklamadan sonraki açıklamayı beklemek lazım ama. Zorunlu olmadan göndermezler gibi geliyor bana da. Belki şartlı zorunlu falan da olabilir, Diagne’de ki gibi.

sanmiyorum ya

ingiliz kulupleri iyice emin olmadan ozan gibi balona 8m vermezler

HY: “Galatasaray yerli kaleci alacak, 2 alternatif var. Biri İrfan diğeri Bursa’nın kalecisi.”

Zorunlu olunca obligation to buy yazıyorlar. Resmî açıklamadan sonraki açıklamayı beklemek lazım ama. Zorunlu olmadan göndermezler gibi geliyor bana da. Belki şartlı zorunlu falan da olabilir, Diagne’de ki gibi.
Ingilizcem iyi tesekkurler yinede :)

Onu biliyoruz belki o detayi yazmamis olabilirler onu demeye calisiyorum ama neyse yarin zaten belli olur buyuk ihtimal.

Taylan 10'a giderse yerine yerli OS olarak kimi alıcaz ki.
Yabancı sınırında 11'in bankosu adam, yerine yabancı koyarsak hangi bölgeyi yerlileştiricez kaleyi mi

Ersin değeri 5-6 M en az, Kaan’ı 2.5’a aldılar, asla oynatmıyorlar, oynatmayacaklar da, yabancı sınırını da biliyorlar, elinde patlayan adamdan 2.5 kat kar edecekler yabancı kuralı saçmalığı sayesinde. Dolayısıyla Sassuolo’ya yakışır bir hamle, her zaman doğru transfer yapan bir kulüp.
5-6 mı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt