Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarzı gedson ile alakasız aslında tabi ilk maçında pek sorumluluk almadığı için kimse anlamadı benim umudum var o heriften baya teknik bir eleman o kesin

O tempo da bir herifse oynayacağı tek yer akbabanın olduğu rol olur.Onu nasıl oturtacak hoca bilemedim.

Cevabı seni alıntılayıp herkese vereceğim şimdi.

1. Cansel Kemiksiz :

Kısa bir araştırmayla paylaştığı haberin temelinin Atakan Kurt isimli holigan olduğu ortaya çıkıyor. Cansel diye birini hiç duymadım açıkçası duymak, tanımak da istemiyorum, Atakan'ı da tanımam eskiden Bein'de Tjk muhabiriyken holiganlıkları denk geliyordu. Onu da geçtim tiner çekme seviyesinde şahısları buraya taşımanın bir anlamı var mı?

2. Rudy Galetti :

Bu twit örnek, bu adamın amacı piyasada rumuour olarak gelişip etkileşim kazanacak seçenekleri değerlendirmek. Kısa süre inceleyince hiç bir transfer haberini daha önceden vermediği anlaşılıyor, tüm tuşlara basıp tutarsa tik işareti koyup done deal koymuş.

3. Dün Emre Kaplan'ın haberi. Benfica maçı oynandığı esnada Rui Costa ile konuştuğunu iddia etti ve Gedson'un takımda kalacağı bilgisini aldığını söyledi, o kadar aptal bir muhabir ki daha Benfica'nın maçı olduğunu dahi bilmiyor.

Sadede geleyim. Şimdi burada 3 adet haber var, biri fanatik Beşiktaşlı, tüm twitlerinde Galatasaray çekememezliği var, diğeri etkileşim manyağı dünyada dolanan tüm söylentileri yazan bir hesap, diğeri ise kanalına haber ulaştırmak için nasılsa insanlar sorgulamıyor diye her türlü yalanı söyleyebilecek bir şahıs. Öyle bir ortam varki konuyu okuyanlar anlık olarak hepsine inanıyor, ben bunu algılayamıyorum, haberlerin % 80'inin yalan olduğu bir ortamda nasıl sorgulanmaz da her habere inanılır?

Aklı başında insanlarız değil mi? Kısa bir sorgulamadan sonra bu ve bunun gibi paylaşımların yalan olduğunu, kendi çıkarlarını düşünen insanların paylaştığını anlıyoruz.

Şimdi bu "transfer nöbeti"nin amacı doğru bilgiyi taşımak mı olmalı, zira ne kadar emek sarfettirsem de bu iş olmuyor gibi çünkü twitterdan her türlü haberin paylaşılmasının bir türlü önüne geçemiyoruz, ceza versek dert, konudan atsak dert. Yoksa ne varsa atalım sürekli kaos olsun, yalan ve toksik bilgiler yığılsın, gereksiz polemikler oluşsun mu? Kendi vakitlerinden harcayan forum yönetimi neden bunlarla uğraşıyor bunu da anlamıyorum herhalde en iyisi ya bırakalım herkes istediğini yapsın ya da koyalım kuralları uyan kalsın, uymayan gitsin, affetme falan da olmasın.

Geçen sene aynı mevzular Lemina için dönüyordu, Lemina kesin Beşiktaş'taydı, sonra gördük ki alakası bile yokmuş ama o günlerde Lemina - Bjk haberlerini girenler utanmadılar, o haberleri buralara taşıyanlar utanmadılar herkes unuttu, ben bu yozlaşmayı kabul edemiyorum.

Nöbet konusunu da düzeni sağlamak için takip ediyordum, bir farkındalık oluşturup belki doğru bilgi ve sorgulama bilinci gelişir de toksik ortam buraya taşınmaz diye uğraşıyordum ama belliki olmayacak. Bundan sonra ben de konuya göz ucuyla 2-3 saatte bir bakıp paylaşılan kolpa twitler üzerinden yönetime, teknik ekibe, oyunculara sallayıp diğer takımları övmeye başlayacağım herhalde doğru olan bu.

Dediğim gibi lafım sana değil, genele, üzerine alınmana ya da savunmana gerek yok genel olarak nöbette oluşan bakış açısı bu çünkü.

Bu yaziyi konunun başına sabitleyemiyormuyuz?

Bu arada bence eğer gedson ile birlikte taylan giderse bir orta saha daha alırsak berkan rotasyon olmalı

sağ ayağını kullanmayı öğremeli çok önemli bi eksik bu zorluk düzeyi yüksek maçlarda başımızı yakar emrek bile daha fazla kullanıyodu sağ ayağını yanlış hatırlamıyosam teknik özelliklerini geliştirmediği sürece sıradan bi os olarak kalır

Halil Dervişoğlu da çok önemli transfer. Hakan bize Bursaspor’dan geldiğinde de 21 yaşındaydı, ilk başlarda gol vuruşları vs eleştirildi ama sonra o kadar gelişti ki Avrupa’nın sayılı santraforlarından biri oldu. Halil’de de o potansiyel var. Hemen arkasına koyacağımız güçlü bir orta saha ve Yıldız bir hücumcu orta saha ile Kalli döneminden Fatih Terim dönemine uzanan o takımın temellerini yeniden atabiliriz.
Karşılaştırdığın adama bak siyasi ve vatani hataları bir kenara dursun Türk futbol tarihinin en iyi forveti bahsettiğin adam

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama’nın sözleşmesinin uzatılma kararı sonrası elimizdeki stoperlere ve beklere bakarak üçlü savunma yeniden düşünülebilir Marcao kaç maç ceza alacak önemli olan o tabi. Ama Luyindama, Nelsson , Marcao, sağda Boey, solda Pva. Bu durumda Taylan’ın Regista görevinde rahatlayacağı da kesin

Gedsonun Alternatifi yok dendi ya Gedson olacak yada kimseyi almayacaklar oraya.gs sevgisi soylemisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt