Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne çocuğu olduğu belli olmayan bjk ne oldu da herkese 2-3 dağıtmaya başladı anç yayında kadrodaki oyuncuları bile maça çıkaracak limitimiz yok diyordu?

Tjk bu sene şampiyon oldu oldu olamadı bankalar birliği anlaşması ile tekrar feda dönmine giderler heriflerin elinde rosier dışında para edecek adam yok yav

karsilasma yaparsak

muslera > ersin
van anholt > nskala
marcao > vida
nelsson > welinton
boey < rosier
berkan< atiba
taylan < josef
cicildau < texeira
fegouli< ghezzal
kerem > kenan
diagne < batshuayi

o yüzden kanat ve gedson cok önemli

Hakan ile karşılaştırmak için erkende halil yabana atılcak biri değil yav he en önemli eksikliği bitiricilik şu anda tabi kesinlikle geliştirmeli geçen sene harcadığı pozisyonlar ortada
Topa hangi pozisyonda nasıl vuracağını bilmiyor çalışıp öğrenilir o ayrı da hakan dedin mi çıta çok yüksek oluyor adamın kendine has forvet tiplemesi vardı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karşılaştırdığın adama bak siyasi ve vatani hataları bir kenara dursun Türk futbol tarihinin en iyi forveti bahsettiğin adam

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncuların 21 yaşındaki hallerini karşılaştırıyorum, potansiyeli var diyorum. Hakan Şükür gibi futbolcu olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım tabi. Farklı özellikte oyuncular. Ama Halil Dervişoğlu da çok iyi bir oyuncu olacak, o zaman da potansiyele yatırım yapmıştık, şimdi de aynısını yapmalıyız, yoksa 40 sene daha yeni bir Hakan bulamayız

4 tane oyuncu alirsan daha ne olsun renktas, o 4 oyuncu bizi her yil sampiyon ederdi demekki.
Geniş kadro diyip tüm kadroyu da işin içine katıp sanki yenilmez bir takımlarmış gibi anlatmaya gerek yok. Geçen seneki oyunları da ortada. Bana göre öyle üstün bir oyun oynanmadı. Aboubakar devre arası oynamıyorum dese Bjk ilk 3’te bitiremezdi ligi. Hakemlerin yardımıyla ve Aboubakar tarzı forvetlerin bizim ligde iş yapması sayesinde son haftaya kadar geldiler. Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt