Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Biz şampiyon oluruz gerisini çok düşünmeye gerek yok, Galatasaray bu ligin sefiridir kadro falan geçelim bu işleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli guzellemeleri yapılmaya başladı kulüpte dünya para alıyor diye yerine kimseyi almazlar gideceği de yok morutan konusu bile belli ki kapandı feghouliyi bazen sağ da bazen forvetin arkasında kullanicaz gibien az bir cdm rw ve yaratici bir 10 numara sart!
Bitmeliydi şimdiye kadar transfer fırsat transferi kovalamalıydık asıl transferi kapatıp. Umarım bir bildikleri programları vardır. MC yönetimi sağolsun bizde derin izler bıraktı bu konuda herkes eksik bölgelerin tamamlanamayabileceğini düşünüyor bi taraftan.Kadronun ne kadar eksik olduğu da belli oldu.O kadar adam aldık, hala en az 3 adam gerekiyor.
Biz daha transferleri bitirmedik.tsde cok iyi dogru ama gercek olan ne yazikki bu iki takimdanda daha temposuz oynuyoruz.
bunun yaşı genç sayılır ribery bitti artıkFiraribery de boşta![]()
dogru diyorsun okadar iyi istatistigi yok ama buda bir gercekki burasi türkiye ligi ne oldugu belli olmayan cagne bile 30a yakin gol atabildi, yani hersey mümkün texeira ve michy enteresan bir ikili olurlar, hosuna gider veys gitmez ama ligin üstünde olduklari asikar.Ulan bu adam bu kadar iyiyse neden her sene kiralık veriyor? Kusursuza yakınmış hahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıldırmamak elde değil
Sacmalik olur yarim birakirlarsa. Fegh'e guveniyorlarsa buyuk hata yaparlarÖyle olacak zaten sağ yada sol kanat alabilecegimizi sanmiyorum Taylan giderse bir idareten defansif orta saha gelir belki bir de gedson
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı anda hem Taylan hem Akbaba mıGünaydın renktaşlarım
Bugünkü Kadro inş. böyle çıkar
Muslera,
Boey, Luyindama, Alpaslan, Anholt,
Taylan, Berkan,
Emre Akbaba,
Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu,
Diagne(Mo.)
ozaman gecmis olsun bro bu aptalligi yaparlarsa yaziklar olsun.Feghouli guzellemeleri yapılmaya başladı kulüpte dünya para alıyor diye yerine kimseyi almazlar gideceği de yok morutan konusu bile belli ki kapandı feghouliyi bazen sağ da bazen forvetin arkasında kullanicaz gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tek bacağına mı 6m teklif etmişler acaba?yasaklı bir kaynağa göre bjk gedson için 6m teklif yapıp beklemeye geçmiş..
ins öyledir su anki durumdan bahsediyorum ben.Biz daha transferleri bitirmedik.
Donk - NelsonKadronun ne kadar eksik olduğu da belli oldu.O kadar adam aldık, hala en az 3 adam gerekiyor.
Bonservisinin yarısıdır 6 milyon en son 12 istiyolardı çünküBu sene güvenilir ama yasak kaynak der ki;
Gedson için Beşiktaş 6 milyon Euro teklif yaptı ve beklemeye geçti. Galatasaray da oyuncuyu istiyor ama biten/bitmekte olan/sona yaklaşan bir şey şu an için yok.
O 3 oyuncudan zaten 2si gece senenin kadrosundan. Gedsonu Halil gecen sezonun kadrosundan cikar 0lari cekerdik.Kadronun ne kadar eksik olduğu da belli oldu.O kadar adam aldık, hala en az 3 adam gerekiyor.
Once %50 si için 7.5 dediler. Şimdi tamamı için 6. Allah buyukBu sene güvenilir ama yasak kaynak der ki;
Gedson için Beşiktaş 6 milyon Euro teklif yaptı ve beklemeye geçti. Galatasaray da oyuncuyu istiyor ama biten/bitmekte olan/sona yaklaşan bir şey şu an için yok.
Ben korkmaya basladim.ins öyledir su anki durumdan bahsediyorum ben.