Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim yeni transferler için elden çıkarmayı bekliyor muhteşem 4lüyü zilyon kez tekrar edildiği üzere..

Forma satışının geliri nike gidiyor diye okudum. Nike yıllık bir para veriyor kulübe. Bu anlamda nike iyi para kazanacak.

tamam tamam anladim kulübü yönetenler neyse taraftarda o yarin falcaoda sansa bir gol atarsa herkes nasil su an feghouliye döndüyse falcaoyada döner belli oldu. merak etmeyin sözlesmede uzar. basarida gelir cikmaz ayin son gününde!!!!
Yav Porto doktorlarının futbol hayatı tehlikede sakatlanırsa bir daha oynayamaz denilen adam futbol oynayabiliyorsa, bitik denilen falcao yeni sözleşme veya takım bulmak isteyen feghouli gayet oynayabilir. Bunun bir sürü örnekleri de var dünyada.
Türkiye'de taşlanıp monacoda şov yapanı da var, sakatlıklardan burada dönem dönem oynayamayıp sonradan UEFA kupasını alan da var.
Futbol konsol oyunu değil dil atılan ghezzal sakatlanmaz,millete alanen tekme atan rosier 4-5 hafta üst üste ceza almayacağı diye kanun yok.
Futbol dinamik oyun

Marcao olayı için etikten bahseden arkadaşlara Serdar Topraktepe’nin nişanlısını ayartan Oktay Derelioğlu iLe ayni takımda oynatıldığını ve el ele tribünlere çağırıldığını hatırlattım. Aynı takım arkadaşının nişanlısını elinden aldı.

Bahari bekleyen kumrular gibi Eylulu ve yeni transferlerimizi bekliyorum.Bi Gelmedin be Eylul hadi gel artik

23AB128A-79F1-4626-B311-CC06E9B1BB62.webp
Avrupa için yerli sınırlaması olmayan 3-4-1-2

Ozan dan para kazanmasa fener sevindim aslında Ozan için.

Eleştiri yapilir anlarım,bizde çok elestiriyoruz ama gelip buralarda gotu boklu 8jk guzellemesi yalamasi niye yapılır çok hevesli olan varsa heriflerin kendi taraftar siteleri var gidin üye olun sabaha kadar dilleyin orada kimse demez neden 8jkyi dilliyorsunuz diye

Adamlar gene numaradan satis gosterdi Ozani gonderdiler.Biktim sunlarin su hilelerinden artik

tm degeri 12 milionluk ghezzali 3e kapatmak basari örnegidir.

keza rosier tm 7 alinan bonservis 4,5m

biz cica tm 6,5 verdik 6,5m

biz nelson tm 3,5 verdik 7m

sonrada paramiz yok!!!!
evet
Gerizekalı PSG t-markt değeri 35 m eur olan mbappe'ye 180 m eur verdi.
biz de o zaman t-markt değeri 10 m eur olan falcao'yu bedavaya alıp 5 m eur maaş bağladık.
keşke öyle hamleler yapmaya devam etsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt