Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben de öyle düşündüm ama 6 falan isteniyormuş.
Iyiyse verelim yav

Ben açıkçası anlamadım bunlar para kazandilarmi.memeli abazadan ? Ayrica Yabancı sınırı varken yerli oyuncu çıkarmayı nasıl göze aldılar acaba

adam tmden fiyat bakip 8jk soyle boyle transfer yapti diyor

:red:
Geçen sene 1 gol averajla şampiyonluk kaybettiğimiz takıma 6 aydır oynamayan Teixeira, Salih Uçan ve Kenan hamlesi yaptılar. (Batshuayi'nin Aboubakar performansı vereceğini varsayarsak) CL oynayan her takımın puan baremi düşmüştür. + Yaşlı takımları 1 yaş daha yaşlandı. Bu süreçte sahadaki performanslarını görmeden çekinmek mantıksız. Bence biz eğer konuşulan hamleleri yaparsak daha iyi bir dönem geçireceğiz, daha da güçlü bir takım olacağız. Ancak sahada oynanmadan kazanılmıyor. Keyifli bir lig mücadelesi olacak gibi. Kağıt üzerinde erken havlu atan takım kolay kolay olmaz.

marcao olayı bariz unutulma safhasına girdi lan. bu akşam güzel bir sonuç alıp, jetson'da da iyi bir gelişme olursa bildiğin bütün hava lehimize döner.

Bu sene tam ideal takımı kuramasak bile takımın iskeletini oluşturup, gelecek sene takımın üstündeki ağır yüklerin de çoğunun kalkacağını varsayarak 2-3 takviye ile eksiksiz bir takım oluşturma şansımız var. Bu sene biraz sabırlı olmalıyız. Takımın forma girmesi oyun düzenini oturtması zaman alacak.

tm degeri 12 milionluk ghezzali 3e kapatmak basari örnegidir.

keza rosier tm 7 alinan bonservis 4,5m

biz cica tm 6,5 verdik 6,5m

biz nelson tm 3,5 verdik 7m

sonrada paramiz yok!!!!
Huh? :rolleyes:

TM mi belirliyormus pazarlikta oyuncu bonservislerini? Bu kadar cahil olmayin yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt