Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
josef de souza 7 m eur
mustafa muhammed 6.5 m eur
marcao 12 m eur

falan o t-markt denen sitede.

ben o sitenin statslarını dahi şüpheli buluyorum, ki oyuncuların market değerleri tam bir komedi.

Yorumlarda bunun yazdığından daha değerli bilgi gördüm. jk'nin limitine CL gelirlerinin 2/3'ü eklenmiş. Eğer bizde Randers'ı elersek 6 milyonun 4 milyon €'su ekleniyormuş. Sanırım konferansa kalırsakta yakın rakamlar. Önümüzdeki haftadan sonra limit açılıyor olabilir.

Maaşı 2 milyon üstüydü. Kiralama bedeli ile Tff limitinde 3 milyon € yer açmış oldular. Bence de sahada olsaydı onlar için daha avantajlı olurdu. Bazı maçlarda iş yapıyordu. Perreira'nın kendisini beğenmemesi nedeniyle bir yapılmış bir hamle gibi duruyor, yerine alacakları oyuncu Ozan'dan kötü çıkarsa fb medyası yer Vitor'u.
işte aynı şeyi diyoruz.

3-5 bir şey açtı limitte ama kalması kesinlikle daha faydalı olurdu fb için. sadece limit açmak için olsa bir sürü orta saha oyuncuları vardı ilk etapta gönderilebilecek.

ayrıca o orta saha kalabalığında yerine adam alırlarsa yuh derim.

son olarak watford için de saçma bir transfer oldu. adamlar epl takımı ama orta saha rotasyonları etebo-ozan-kucka :d

işte aynı şeyi diyoruz.

3-5 bir şey açtı limitte ama kalması kesinlikle daha faydalı olurdu fb için. sadece limit açmak için olsa bir sürü orta saha oyuncuları vardı ilk etapta gönderilebilecek.

ayrıca o orta saha kalabalığında yerine adam alırlarsa yuh derim.

son olarak watford için saçma bir transfe oldu. adamlar epl takımı ama orta saha rotasyonları etebo-ozan-kucka :d

seneye bedelsiz alırlar ozanı veya kiralarlar :d

tm denen galatasaray düşmanı oluşumu manipülasyon yapmaktan dolayı mahkemeye verse bizim yönetim keşke. büyük ihtimalle bazı kulüplerden futbolcularının piyasa değerini yükseltmeleri için para bile alıyorlardır diye tahmin ediyorum.
Sanmam kimsenin para verdiğini. Dünyada transfermarkt değerine göre oyuncu transfer eden çapsız bir kulüp yoktur herhalde

EAFF7F4D-E33E-4B2C-AA58-35DF7B2765E3.webp

Gelir ve gider kalemlerine bakarak limitte rahatlamamın yolu ya çok maaş alan futbolcuları göndermek ya da yeni sponsorluk anlaşmaları yapmak. Özellikle Türk Telekom ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasının süresinin dolmamış olması elimizi kolumuzu bağlıyor

tmarkt.webp

malum sitenin, ligin en değerli onbiri. ilk onbirin 5'i bjkli.
2 gs, 2 fb, 2 ts.
kale+defans 4lüsü+ ghezzala itirazım yok.
ancak josef, larin, abdulkadir, irfan ve batsuayi nedir abi ya?
bu oyuncuların değeri hangi algoritmaya göre belirleniyor acaba?

Sanmam kimsenin para verdiğini. Dünyada transfermarkt değerine göre oyuncu transfer eden çapsız bir kulüp yoktur herhalde
her konuda cehalet olduğu gibi futbolda da cehalet var neyazıkki. oraya bakarak transfer etmiyorlar tabi ama itibar kazandırıcı veya zedeleyici bi yanı var. ister istemez oyuncunun piyasasını etkiliyor. bu dediklerim 5 büyük lig için fazla geçerli değil tabi. daha alt seviye liglerde etkisi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt