- 1 Ocak 2011
- 15.479
- 10.477
- 1.838
Buraya hareketlilik lazim sayfallar neden ilerlemiyor?Canlanin biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kisir ama hizli ve tempolu bir kanat olur.Yedlini de kullanmak lazım
Önlü arkalı boeyle nasıl olurlar acaba
Mesai saati olması nedeniyle biraz durgunluk olabilir akşama canlanır herhaldeBuraya hareketlilik lazim sayfallar neden ilerlemiyor?Canlanin biraz
Algoritma falan yok. Sayfanın Türkiye sorumlusu bjkli
Eylule kadar zor gibi gorunmekte.Ama ustumuze yalan duyum atsalar fena olmazMesai saati olması nedeniyle biraz durgunluk olabilir akşama canlanır herhalde
Sayfanin türk sorumlusu bu Croncho denilen adam. Ama bu adam tek basina piyasa degerini güncelemiyor. Foruma Data Scout ve Moderatör olarak fenerli ve hamsiler el atti ve ondan onlarin piyasa degerleri gercek disi oluyor.
kiralamadılar mı ozanı.Ozan tufan 11m iyi paraya satmışlar tebrik ediyorum Türk oyuncuya 10 veren olursa yallah diyeceksin
para etcek bişey atGedson gelirse resmimi atarim foruma
Herkes birsryler atsin ortaya belki oyle gelir
Bu forumda aetik totem donemi baslamali
Eskiden ne totem donerdi burda
para etcek bişey at![]()
Huh?
TM mi belirliyormus pazarlikta oyuncu bonservislerini? Bu kadar cahil olmayin yav.
Gedson gelirse kufuru birakiyorumGedson gelirse resmimi atarim foruma
Herkes birsryler atsin ortaya belki oyle gelir
Bu forumda aetik totem donemi baslamali
Eskiden ne totem donerdi burda
Almanyada turk ligine bakan eleman ana merkezde bjkli
Uygulanmaya mı geçeceksin?Gedson gelirse kufuru birakiyorum
Sayfanin türk sorumlusu bu Croncho denilen adam. Ama bu adam tek basina piyasa degerini güncelemiyor. Foruma Data Scout ve Moderatör olarak fenerli ve hamsiler el atti ve ondan onlarin piyasa degerleri gercek disi oluyor.
Satın alma var diye okudum amakiralamadılar mı ozanı.
Buraya hareketlilik lazim sayfallar neden ilerlemiyor?Canlanin biraz
Bende 1 arkadaşımıza yeni sezon forma alırımpara etcek bişey at![]()