Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.567
- 102.644
- 5.238
Allah onları bildiği gibi yapsınKimse gitmiyor ondan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah onları bildiği gibi yapsınKimse gitmiyor ondan.
fesih etmediğimiz sürece kimse (yüksek kazananlardan) gitmez. Hiç ses soluk yok. 10 gün kaldıAllah onları bildiği gibi yapsın
17fesih etmediğimiz sürece kimse (yüksek kazananlardan) gitmez. Hiç ses soluk yok. 10 gün kaldı
Ona psg demeylim, sahipleri zengin diyelimPSG zengin diye![]()
Şu yorumu okurken gözüm kör oldu yaGedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.
3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.
Bir de sanki başka adam yokmuş gibi alternatifi de yok Gedson hazretlerinin.
Sözlüktede bello olabilir demişler taşdemir gidince ama hücumcu daha elzem
Hiç hazetmiyorum algı yaptığı için ama en güvenilir kaynakta o transferde malesefYa o geçen sene de aynı şeyleri dedi. Bu adam sadece imza atanı ve ilgi alanindakileri biliyor. Gerisi üfürük.
Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.
3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.
1 Eylül'den sonra ancak biz fesh ederiz. Başka liglerde transfer kapanıyor
Taylan bekliyorum hazirandan beri. Zımbacı çocuğun önünü kapamasaydı çoktan teklif gelmiştiOzan Tufan > Watford
Dogan Alemdar > Rennes
Omer Faruk Beyaz > Stuttgart
Ali Akman > Frankfurt
Bakalim avrupa’ya baska giden olacak mi
Modum artık şu kuşları dışarı alsak mı çok gürültü oluyor. Heryer kuş boku oldu.Artık uyarıları dinlerseniz seviniriz. Algı yapıp durmayın
Kıyamam
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
umuttttt
ne anlatıon yine
Yok direk idam edilmeli burak elmas ne demek 3 ayda oyuncu alamamak. Böyle birsey olabilir mi ya, böyle birsey olabilir mi, böyle birşey olamaz.Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.