Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IN : Gedson, Morutan, David Luiz/J.Boateng, Ocampo, Yerli Kaleci, Yerli ve genc sol bek

OUT : Feghouli, Falcao, Luyindama, Ozornwafor,Sekidika

Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.

3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.

Bir de sanki başka adam yokmuş gibi alternatifi de yok Gedson hazretlerinin.
Şu yorumu okurken gözüm kör oldu ya

Sözlüktede bello olabilir demişler taşdemir gidince ama hücumcu daha elzem

Kadroyu kurup en sonda şapkadan tavşan çıkarma özelliği olan birisi daha iyi olur

Ya o geçen sene de aynı şeyleri dedi. Bu adam sadece imza atanı ve ilgi alanindakileri biliyor. Gerisi üfürük.
Hiç hazetmiyorum algı yaptığı için ama en güvenilir kaynakta o transferde malesef

Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.

3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.

😒

128 tane defansa yönelik oyuncu alıp neyi hedeflemekteyiz?

geçen yıl kadar hücum opsiyonumuz kalmadı sahada. en azından halil girer, onyekuru koşu atar felan diyorduk. gedsonun ayağına bakıyorduk.

bu sene onlarda kalmadı fakat nedense 3-4 tane teenage topçu getirdik diye herşey güzel olacak laylaylom takılıyor millet.

hücum opsiyonları arda - babel - fegh - falcaodan oluşan bir ekiple sahada nasıl bir gelecek planlıyor olabiliriz acaba?

Hadi sakatcao Babil feg bunları gonderemiyoruz ama.sekidika ozonfor gibileri gondermektemi zor

Yok direk idam edilmeli burak elmas ne demek 3 ayda oyuncu alamamak. Böyle birsey olabilir mi ya, böyle birsey olabilir mi, böyle birşey olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt