Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugünlerin intikamını gelecek sezondan itibaren allahın izniyle alacaz.kapımızda yatacaklar oyuncularımızı almak için.hele bi bu sene şampiyon olup uefada enazından gruptan çıkalım seneye devre arasında başlarlar nelsona berkana cicaya şaşaya muhammede gedson gelirse ona yalvararak isteyecekler İNŞALLAH

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu espri 2003 yilina ait. Antuda tutar burada tutmaz

Bu herif ndidi değil mi 2003te 7 yaşındadır

images - 2021-08-19T153501.723.webp

3M € veriyolarsa hemen satılmalı. Diagne iyi başladı ama ona güvenmiyorum. kalırsa devre arası gönderecek kulüp ararız. Belhanda gibi free ye çıkana kadar bekletmemek lazım. 3 5e ne verirlerse göndermek gerekir.
Yav ozan ın 8 ettiği yerde Diagne neden 3 e gitsin. Kalsın oynasın daha iyi

Diagne için en az 6 civarı teklif gelmeli. Geçen sene göndermeseydik şampiyon olurduk bir daha saçma sapan hatalara düşmeyiz umarım

Yani aynen ve forvet oyuncularının en olgun dönemi yaşında adam.epl de gayet iyi iş çıkardı ben izliyordum maçlarını ve şuandada formunda gol atıyor top servis ediyor fiziğini kullanarak topu tutuyor.işte tek sorun kafa sakat kafa.5 artı bonusla satılsa bence gayet makul.maaaşı yüksek olmasa takımda tutulurdu bu sene.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne ancak 8 veya üstü gelirse satılmalı. Adam her maç gol atıyor. Şu anda Diagne bizde olmasa ve biz transfer etmeye kalkışsaydık 10 dan açarlardı kapıyı.

Hay tinertaşınıza ya, foruma giriyoz çıkıyoz ortada net bi kaynak yokken Gedson tjk muhabbeti dönüyo, forzaya yazın o haberleri

3M € veriyolarsa hemen satılmalı. Diagne iyi başladı ama ona güvenmiyorum. kalırsa devre arası gönderecek kulüp ararız. Belhanda gibi free ye çıkana kadar bekletmemek lazım. 3 5e ne verirlerse göndermek gerekir.
Kimse bize ilk teklif ettiğimiz fiyattan oyuncu vermiyor.Diagne az yada çok katkı veriyor diğerleri gibi değil ,aceleyle satmaya gerek yok.

Ahmet Ağaoğlu açıklamasında milli kalecinin bonservisi hakkında "Uğurcan Çakır'ı 15 milyon Euro'nun altında bir fiyata asla vermeyiz. Üstünde bir teklif olmalı" ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt