Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hülleyi açıklayacaklar sanırım.
Fenerbahçe, ibreyi eski golcüsü Vedat Muriqi'ye çevirdi. (Sports Digital)

Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır’a İspanyol devi Valencia resmi teklif yaptı.

Bordo mavili yönetim 5 milyon Euro kiralama ve 12 milyon euro satın alma opsiyonu içeren teklifi kabul etmedi.

€5m gelir 1 yıl kiralaması için, valla opsiyonu kullanmamazlık yapsalar bile süper teklif. Nereden bulacaklar..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ulan her fırsatta para yok diye dem vurup, amatör branşlara bile yeterince kaynak ayıramazken kadın futbolu nedir yahu?

Ryan Babel bile yolcu olabilir ;)

Diagne gider‘de Menajeri biraz sikintili.
Fatih Hocam satarmi soru orada, Falcao gidecekmi kalacakmi orasi bi belli olsa hersey kolay olacak.
Feghouli gitmeyecek gibi!
Bence falcao gitse bile diagne gitmeli 2.5m alıyo herif momo ile halil +1 forvet alsak eylülde çok iyi olur

PVA dinlendirdigimizde vede Allah korusun sakatlandiginda sol bekte Omerin oynamasi beni son derece uzuyor.Yillarca sag bekte Sabri Omrumuzu yedi simdidede Sol bekte Omer .

Son düzenleme:
taylana 8m teklif olduğu söyleniyor eğer doğruysa ben satarım cagneye de 6m gelirse onu da satarım gedson satın alınır flerentino kıralık satın alma teklifi yaparız olursa seneye yerli kaleci ile taylanın boşluğunu kapatırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt