Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulusal kanallara çıkıp yalan yanlış haberler uydurup rakip takım taraftarının öfkesinden beslenen amigo gibi muhabirler neden küfür yemekten bu kadar zevk alıyorlar acaba? Bir de neden bunlar halen o kurumlarda çalışmaya devam ettiriliyor?

Bi mucize olsada para harcamadan şu takasları yapsak

Halili-diagne
Denayeri-luyindama
Gedsonu-marcao

images.jpeg-1.webp

Bjk muhabiri sercan dikme ,insanın beynini fikme
Gedson gelirse bjkye gelirmiş
🤡
Eğerki vizyonsuz, şuursuz, küçük düşünen ufacık bir beyni varsa, ezikse, ileri derecede gerizekalı ise gitsin. Öyle futbolcunun bizde işi yok yeri yok. Acaba derse bile gelmesin, Türkiyede kıyaslanacak bir kulüp değiliz. Zerre kaybımız olmaz hiçolmazsa bir salaktan gelmeden kurtulmuş oluruz.

Bu lisans işi Cidde. Sıkıntı oldu ha. Ts siopisin Lisansi hemen cikarmis

Yeri değil ama hazirandan beri evde değilim, sigortalar kapalı. A++ buzdolabı çalışıyor evde sadece, 50 lira elektrik faturası gelmiş :asd:

Yalnız fener Ozan ve Caner'i kaybederek güç kaybetti bence.Herkes tam aksini düşünsede ben böyle düşünüyorum.

Yeri değil ama hazirandan beri evde değilim, sigortalar kapalı. A++ buzdolabı çalışıyor evde sadece, 50 lira elektrik faturası gelmiş :asd:
Benimkiler de 180 TL fatura geldi diye kafamı şey ediyorlar, neymiş pervaneyi çok açıyormuşum.
Bu arada, peder AQP'li. İçimden beter olun diyorum. :asd:
Şaka bir yana, babam bile olsa acımam. Müstehak.

Kulüp, Gedson ve Halil transferi için defalarca 'Eylül ayı beklenecek' dedi. Hala kendi kendinize twitter dedikodularına inanıp yönetime sallıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt