Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücum hattımız süper ligin orta sıraları düzeyinde
adana demir'in hücum oyuncuları bizden iyi.
bu rezaleti bir an önce düzeltmek gerekiyor.
topu sürükleyebilen, çalım atabilen bir kanat gerekiyor. hızlı bir adam olması şart
öyle çok abartı değil garry rodrigues bile çok işimize yarar şu takımda.

orta sahada ise top çalma özelliği olan bir oyuncu şart.
berkan çabalıyor ama rakipten topu koparamıyor. yanında bu özelliği olan bir adam olursa onun presi ve çabası boşa gitmez.
gedson geçen sene bizde açık ara en çok top çalan adamdı. mutlaka alınması gerek
ayrıca sahipsiz topları toplama ve boşlukları dribling ile geçme özelliği de vardı. bunları arıyoruz

bu iki oyuncu tipi çok kritik. gedson olmazsa onun özelliklerine haiz başka bir isim olmalı.

su lıgler maclar baslamasa daha ıyıydı galıba yazın bı umudumuz vardı en azından kendımızı avutuyoduk ben artık transferlede cok ıyı bı takım olucagımızı dusunmuyorum;bu takımın hucum planı yok kımı alırsan al;herkes sankı dıkıne oynamamak ıcın yemın etmıs gıbı ısrarla gerı pas yan pas yapıyoruz bu transferle cozulmez;hucumda barız sahaya yayılma sorunu var hıc bır hucum varyasyonu yok ıstedıgın kadar transfer yap bı sure sonra o oyuncularda bu sıstemde kaybolur gıder;gercekten su oyun cok buyuk hayal kırıklıgı...

Olmayan oyun planiyla,
kaplumbağa hızında paslasmayla,
aptalca hatalarla, baskan dünyadaki en iyi oyuncuları getirse işimiz maalesef zor. 3 YILDIR FUTBOLDAN SOGUDUK BE HOCAM

Mevzu oyuncu kalitesinde değil kaliteli oldukları için bize geldiler ama ne oluyosa bize geldikten sonra çöp oluyolar.

İşimiz zor üstüne bir de Marcao'yu kaybettik. Forvet, kanat, Gedson, sol bek yedeği lazım.

1-8 Eylül derken yine bir tarafımız açıkta kalacak gibi geliyor bana ama bakalım. Umarım dedikleri gibi o haftayı verimli kullanırlar.

Orta sahada dirençsiz hücumda ise az üretkeniz orta sahaya direnç katacak rakibin cirit atarak kolayca pozisyon bulmasını engelleyecek 6 numara lazım dieng mesela 38lik melo bile işimizi görür formdaysa

Hücumda ise inceci bir kanat oyuncusu iyi orta açan ara pasları veren takımı pozisyona sokacak tarzda bir isim ilk iki sezonundaki feghouli gibi ghezzal gibi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hücuma kalite adamlar lazım. Kanser olmak istemiyorsak 2 tane çok iyi hücumcu adam lazım. Mevki önemsiz kanat veya os hiç farketmez bize hücumda incelik katacak kalite katacak 2 adam lazım. Kerem için de hep diyorum bu adam kanat olmaz kanat için çok az repertuarı var. Santrafor yanında serbest 2.forvet gibi oynar bu başka işi yapamaz

Evet sağ kanat, sol kanat, on numara, Gedson ve bir de 6 numara alırsak takım bir şeye benzeyebilir. Forvette mbaye fucking diagne bizi götürür.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim kusura bakmayın. Oynadığımız topun Allah belasını versin. 30 küsür yaşındayım böyle leş futbol izlemedim. İzlerken kahroldum resmen.

Kimse kusura bakmasın bu takıma en az 6 transfer ve 1 tane teknik direktör gerek.

Savunduk savunduk yeter, kredin de bir yere kadar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt