Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiğimiz insanların kusurlarını görmezden geliriz. Hayatın değişmez kuralıdır. Biz de Efsanemiz Fatih Terimi severek son 3 senede oynattığı kötü futbolu görmezden geliyoruz.

Terim düsmanligi mi? Beni tanimamissin dostum. Ama BAY yerine 35 lik kariyeri bitmis Arda ve obez Soso giriyorsa birseyler ters gidiyor demektir.
Yav o kadar Terim düşmanı var ki forumda bazen karıştırıyorum. BAY konusuna gelince herşeyin zamanı olduğunu düşünüyorum Kerem içinde aynısı söyleniyordu neden oynamıyor neden oynamıyor diye zamanı gelince oynamaya başladı. Ama Arda ve Soso konusunda hem fikiriz hatta bunlardan daha kötü olan Emre K ve Emre Akbaba ekliyorum bu kadar berbat oyuncular nasıl oynar bu takımda.

Peki bıraktı diyelim planın önerin nedir transferler tamamlanmamış lisans çıkaramıyorsun Marcao olayı ortada hadi bul bakalım td bize bu şartlarda kimi getiriyorsun

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kulübün başkanı olsam düşünürdüm, dünkü oyunu izledikten sonra zaten lig de bizi Anadolu takımları bile elek eder. Saçma sapan evlatçılığından da, yaşlı sevdasından da, sürekli bahane yaratmasından da, evlatçılığından da, suçu sürekli başkalarının üstüne atmasından da gına geldi. Bu takım ortalama 3 yıldır futbol oynamıyor, hocanın istediği tüm transferleri yap, yine Ömer,Arda,Akbaba gibi gereksizler saha da olur. Adamın oyun görüşü de futbol anlayışı da futbola bakış açısı da komple bitmiş, üst akıl bile olmamalı, gitsin torun mu seviyor, yeni Uşak mı yapıyor ne yapıyorsa yapsın ama şu takımdan bir elini eteğini çeksin. Dün izlediğimiz rezilliğin adı futbol olamaz. Bir çok taraftar Trabzon maçına döndü.

Takim 9 gunde 3 mac. 13 gunde 5ci macini oynuyor.
9 gunde iskocyadan giresuna oradan danimarkaya gittik.
Cicaldau, nelsson, marcaosuz oynadik. 3-4 mevkide rotasyon yaptik. Ustelik bu takima hala 3-4 tane topcu gelecek.
Sonra vay efendim niye boyle oynadik.
Anti-terimciler yine toplanmis.
Takıma hoca lazım hala 3 4 transfer diyenleri görüyorum hayret!

Yav o kadar Terim düşmanı var ki forumda bazen karıştırıyorum. BAY konusuna gelince herşeyin zamanı olduğunu düşünüyorum Kerem içinde aynısı söyleniyordu neden oynamıyor neden oynamıyor diye zamanı gelince oynamaya başladı. Ama Arda ve Soso konusunda hem fikiriz hatta bunlardan daha kötü olan Emre K ve Emre Akbaba ekliyorum bu kadar berbat oyuncular nasıl oynar bu takımda.
Sorun yok dostum. Hele o Yedlin maç sonunda yerinde durup milim hareket etmedi ve topun önünden yuvarlandigini gördügümde küplere bindim resmen. Böyle futbolcular nasil Galatasaray da oynayabiliyor aklim almiyor

Gs'ye yapilacak en buyuk hizmet ikinci bir kulup satin alip terim'i akbaba'si omer'i arda'si bunlara tapan taraftari, ne kadar bayburtspor ayarinda oyuncu taraftar vs. varsa oraya aktarmak olur. Kendi aralarinda kepazelik yarisi yapsinlar. Tarihi, kulturu, gecmisiyle dunyada esi benzeri olmayan gs'mizi daha fazla rezil etmesinler.

Takim efsanesine biraz saygin olsaydi profil foton farkli olurdu. Bu fikstur neden boyle diyen yok zaten.
9 gunde 3 defa bambaska hava sartlari olan ulkelere bir seyahat et. Sirf tatil niyetine seyahat etsen bu kadar. Futbol oynamazsan bile vucuduna etki birakir.
Rakip randers ligde 5 mac yapti bile. Fiziksel olarak daha hazirlar, ustelik danimarkada liderler. Bu kadar rotasyon ve eksikle gidip rakibi ezmemizi bekliyorsan hayalcisin. Transfermarktdan takim degerine bakarak mac tespiti yapilmaz. Baska faktorler var futbolda.

Sunuda belirteyim biz gideriz haftaya evde rahat bir sekilde rakibi yenip gruplara kaliriz.

efsane olması istifasını isteyemeyeceğim anlamına mı geliyor? ben kulübümün kimseye vefa göstermesini istemiyorum artık, yetti.

Sabri > 5 x Yedlin
Yedlin'i izlemişliğim var kesinlikle böyle umursamaz değildi, defansif zaafları en iyi döneminde de çok belli oluyordu ama adam sallamıyor yav, geçen sene Alanya maçında 3 net ortayla pozisyona sokmuştu dün o ortaları dahi yapmadı.

Bir pozisyonda Falcao öne koştu bu geriye döndü falan.

Yedlin'i gorunce ilk dusuncem, ABD'ye donmek istiyor oldu ama tabi paralarini birakip gidemez

Falcao - 2 milyon ver gonder veya kadrodisi
Fegh - 1.5 milyon ver gonder veya kadrodisi
Babel - Ver gitsin
Arda - teknik ekibe
Emre A - kirala

Beyler biraz sakin. Bizim sezona fırtına gibi başladığımız nadir sezon vardır. Bu şekilde başladık. İyisiyle kötüsüyle bu takım en erken sezon ortasına kadar bu şekilde bizim takımımız olarak kalacak.
Evet beğenmiyoruz sinir oluyoruz bazı şeylere şu dönemde ama izin vermek en az sezon ortasına kadar destek olmak gerekir.

Ben de başladım eleştirilere ama eleştirirken daha büyük yangınlara sebep olmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt