Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2019
- 1.559
- 1.832
- 1.196
Kusura bakma. Mesaj ekleme yaptım ama sen alıntılamışsın önceden.Emre 10 basar kereme yetenek olarak, kalsaydi daha verimli olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma. Mesaj ekleme yaptım ama sen alıntılamışsın önceden.Emre 10 basar kereme yetenek olarak, kalsaydi daha verimli olurdu
cünkü yanindakilerden daha yetenekli oldugunu ve yanindakilerin o pozisyonu harcayacagini düsünüyor, ki hakli bu düsüncesindeKerem'in ikinci bir Emre Mor vakasına dönüşme riski nedir?
Sanki giderek bencilleşiyor gibi....
Onun Mustafa'yı beslemesi gerekirken Mustafa ona asist yaptı.
Maç içinde de topu alınca Mustafa'ya pas atmayı hiç düşünmüyor gibi görüyorum.
Sorun teknik heyette zaten. Oyuncuları farklı mevkilerde oynatma ısrarından bir türlü vazgeçmedi. Farkettiysen çoğu geldiği takımlarındaki performansının çok uzağında kalıyor. Sürekli aynı hataları yapıp farklı sonuç almayı bekliyor. Ben yıllar önce Terim'den tamamen ümidi kestim, oynattığı futbol futbol değil artık. Hala 2000 dönemi şok pres taktiğini hayal edip onu kurmayı istiyor. Millet taktiksel olarak uzaya çıktı bizse 2000 yılı GS tamsaha presi peşindeyiz. Modern futbol Terim'den çok çok uzakta.Esas problem hoca veya teknik heyetin takım üzerinde oluşturduğu baskı ve yapamayacakları işleri yapmalarının beklenmesi. Rize maçından beri bu çok hissediliyor, bir takım bu kadar bireysel hata yapıyorss sorunu teknik heyette aramak lazım.
Almamak hata mıydı evet ama onyekuru gibi düz bir isme yatırmak yerine ben Harry Rodrıguez - Bruma tarzı isim alınmasından yanayım neden dersek kanat dediğin adam hücumu şekillendiren oyunu açan 2 çalımla forveti gole sokan adam olmalı Onyekuruda bunlar yoktuHarbiden 4.5 a onyekuruyu her türlü alırsın beğenmezsen yedek oturtursun
Şu an bizim ligden 4.5 a alabileceğimiz bir kanat yok azıcık kıpırdanana 5 ten açıyorlar kapıyı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece terim icin gecerli degil, genel olarak yerli hocalarin sorunu bu. Cag disi futbol anlayisi ve gelismemeSorun teknik heyette zaten. Oyuncuları farklı mevkilerde oynatma ısrarından bir türlü vazgeçmedi. Farkettiysen çoğu geldiği takımlarındaki performansının çok uzağında kalıyor. Sürekli aynı hataları yapıp farklı sonuç almayı bekliyor. Ben yıllar önce Terim'den tamamen ümidi kestim, oynattığı futbol futbol değil artık. Hala 2000 dönemi şok pres taktiğini hayal edip onu kurmayı istiyor. Millet taktiksel olarak uzaya çıktı bizse 2000 yılı GS tamsaha presi peşindeyiz. Modern futbol Terim'den çok uzak.
Reis bu hazır değil olayı sadece bizim ülkede mi geçerli anlamıyorum. Her ligi takip ederim neredeyse orta takımdan alt taraf takımları bile köpek gibi koşuyor bunlar hazırda neden bizim ülkede hazır olmaları için 5 6 hafta bekliyoruz. Yangınlık tabii ki birşey yok ancak değişen birşey olmaması kanser ediyor . Emre akbaba Emre K denen zatlar yedeksin bi kendini göstermeye çalış hırsını görelim pas hatası yapsın sorun değil ama hırs yok istek yok anlamıyorum gerçekten.Fiziksel olarak oyuncular hazır değiller, bu çok bariz.
Pas tercihleri hatalı, Akbaba en az 3 pozisyonda MM'ye derin pas atsa pozisyon olacakken terse döndü.
Dün yangınlık pek bir şey yoktu açıkçası ama önceden de dediğim gibi tahammül çok azaldı, bir şeylerin değiştiği görülmediği sürece her puan kaybında sert tepkiler olacaktır.
keşke bizde feghouli'yi amerika'ya kakalasak ama zor maalesefEvander Inter Miamiye gidiyormus galiba. Bu yasta mls yapacak herif.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Manchster City'nin Leicester ve Tottenham maçlarını izledim onlar da hazır değil.Reis bu hazır değil olayı sadece bizim ülkede mi geçerli anlamıyorum. Her ligi takip ederim neredeyse orta takımdan alt taraf takımları bile köpek gibi koşuyor bunlar hazırda neden bizim ülkede hazır olmaları için 5 6 hafta bekliyoruz. Yangınlık tabii ki birşey yok ancak değişen birşey olmaması kanser ediyor . Emre akbaba Emre K denen zatlar yedeksin bi kendini göstermeye çalış hırsını görelim pas hatası yapsın sorun değil ama hırs yok istek yok anlamıyorum gerçekten.
Avusturya dedigin ülke senin siralamandan 5 6 basamak önde belki de daha fazla bakmam lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem naptı da bu kadar kinlendiniz acaba çok merak ediyorum, çocuk golünü atıp göğe baktı diye mi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haydi rotasyon yaptın diyelim sonradan oyuna 4 yaşlı dedeyi almanın anlamı neydiBu maç rotasyon yapılacak maç değildi. Emre akbaba zaten skandal momo çok formsuz Emre kılınç bitik sonradan oyuna giren ihtiyar heyetinden bahsetmiyorum bile.. Bence bu oyuncu grubuna rağmen iyi skorla döndük.. ya arkadaş biz rakip gibi mücadele istiyoruz her maçını kazanan dünya üzerinde bir takım yok zaten.. ama biz sürekli mıy mıy yana geriye temposuz futbolumuzu 1gr ileriye taşıyamıyoruz..