Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir orta saha bir kanat gelirse takımın defoları toparlar dünkü takım yedekti zaten. Transferle toparlar mı gibi boş söylemde bulunmayın.

Tudor dönemi Fernando, Badou o Hertha maçında oyuna girene kadar yerlerde sürünüyorduk onlar girdiğinde ibre bize dönmüştü.

Dolayısıyla Cica - Nelson - orta saha - kanat demek +4 adam demek üstüne dünkü takıma Boey de eklenecek.

Esas problem hoca veya teknik heyetin takım üzerinde oluşturduğu baskı ve yapamayacakları işleri yapmalarının beklenmesi. Rize maçından beri bu çok hissediliyor, bir takım bu kadar bireysel hata yapıyorss sorunu teknik heyette aramak lazım.

Hertha macinin ikinci yarisini hala unutamiyorum. Oyuncu kalitesi ve orta saha önemi ne kadar fark yaratabildiginin en önemli göstergesi oldu benim icin.

Bizim takım net olarak hızlı hücuma çıkamıyor hep aynı terane devamlı yerleşik savunmayı açmaya çalışıyoruz. Dun yine oldu 2-3 kez akbaba kılınç Berkan topu alıyor önleri bomboş saçma bir şekilde oyunu ağırdan alıp rakibin yerleşmesini bekliyoruz ... Her hucumumuz oturmuş kapalı savunmalar karşı ulan Avrupa şampiyonasında gördük iste koskoca takimlar bu savunmaları asmakta zorlanirken biz ısrarla rakibin yerlesmesini bekliyoruz..
Yahu koca takımda ozan danası kadar top sürmeyi bilen bir oyuncu nasıl olamaz...
Guzellemek için söylemiyorum ama bu oyun tarzı dışına çıkabilen tek adam kerem zaten öyle veya böyle elemelerdeki tüm gollerde onun payı oldu ... Diğerleri al gülüm ver gülüm ne şiş yansın ne kebap modunda takılıyor..

Avrupa kupalarına kalmamız çok kötü olacak maalesef haftada 2 3 maç temposuna dayanamayan takımlar şampiyonluğa havlu atar

Transfere ihtiyacımız olduğu kesin ama sorun sadece oyuncu transfer ederek çözülmez. Bu takımın taktiği ve oyun disiplini yok.

Galatasaray'ın hocasının da değişmesi lazım. Dün Trabzon Roma ile kafa kafaya oynadı. Sivas Kopenhag ile çok iyi mücadele etti. Fener bayağı eksik kadrosuyla iyi oynamadı ama galibiyeti aldı.

Galatasaray ise Randers isimli bir takıma doğdu düzgün şut atamadı.

Mesele sadece kadro değil. Zaten bizden iyi tek takım olan PSV bize 5 attı. Bizden kötüler kafa kafaya oynuyor.

Makas kadrosal açıdan değil teknik anlamda açılmış. Rakiplerin hocaları daha iyi.

Bizim takım net olarak hızlı hücuma çıkamıyor hep aynı terane devamlı yerleşik savunmayı açmaya çalışıyoruz. Dun yine oldu 2-3 kez akbaba kılınç Berkan topu alıyor önleri bomboş saçma bir şekilde oyunu ağırdan alıp rakibin yerleşmesini bekliyoruz ... Her hucumumuz oturmuş kapalı savunmalar karşı ulan Avrupa şampiyonasında gördük iste koskoca takimlar bu savunmaları asmakta zorlanirken biz ısrarla rakibin yerlesmesini bekliyoruz..
Yahu koca takımda ozan danası kadar top sürmeyi bilen bir oyuncu nasıl olamaz...
Guzellemek için söylemiyorum ama bu oyun tarzı dışına çıkabilen tek adam kerem zaten öyle veya böyle elemelerdeki tüm gollerde onun payı oldu ... Diğerleri al gülüm ver gülüm ne şiş yansın ne kebap modunda takılıyor..

bunun sebebi çalışmamak ve bunu planlamamak

top bize geçtiğinde nerede nasıl koşulacak kim nereye top atabilir en ufak çalışma yapılmamış

Manchster City'nin Leicester ve Tottenham maçlarını izledim onlar da hazır değil.

Ağustos ayı en çok sürprizin olduğu aydır zaten vakit ilerledikçe sürprizler azalır.
İzledim hazır değiller ama ruhsuz ruhsuz sahada gezmiyorlar fizik kondisyon olarak yerindeler ama sadece taktiksel hazır değiller gibi geldi yanlış mıyım ?

şu sürprizi biz niye yapamıyoruz ki

psvye bir sürpriz yapsaydık mesela

ya da trabzon romaya yapsaydı
Sürprizi genelde ligi başlayan takımlar yapıyor.

Kuzey takımlarına elenmemizin temel sebebi bu oluyordu.

PSV senin karşına tam takım çıkarken sen santraforsuz çıktın. Türkiye'de yapılanma kavramı yok.

Mohammed iyi oynamiyor bunun sorumlusu ftdir

Kerem takimdaki en etkili oyuncu ama bakislari sorunlu ve dayak yiyor

Arda sakatlanip oyuna girmeye calisiyor tam bir artist hem ayrica ugursuz zaten, kursun dokturmeli

Marcao'ya sahip cikilmali itin kopegin onune atilmamali kafa, yumruk falan olur boyle seyler

Bunlari soyleyenlerden uzak durun derim
🤣🤣🤣 son cümleye kadar ne güzel yazmış diye okuyordum

Hem feneri hem bizi izledim oyun olarak 2 takımda can çekişiyor Portekizli aykutta fatih hocada tribünlerden ıslık duyabilirler fatih hoca pas oyunu geçiş oyunu diyor yaklaşık 2 yıldır kendisi bu pas oyununu geçiş oyununu kaç maçta gorebildi bize örnekleriyle gösterse keşke bizim takım daha oyun kuramıyor biz pas oyunu geçiş oyunu bunları konusuyoruz

Dün maçtan sonra bir admin Kerem başımıza bela olacak demişti. Fakat ben bela olacağını düşünmüyorum. En kötü ihtimalle söylüyorum eğer bir tarafları kalkar da Emre Mor gibi g.tü başı dağıtırsa koyarsın yedeğe 2024'e kadar kulübede takılır. Çok cüzi bir ücret alıyor zaten zam da yapmayız Türkiye Kupası'nda yapar el kol hareketlerini artık. Tabi bu en kötü ihtimal. Oyuncuyu kaybetmeye değil, kazanmaya çalışmalıyız her zaman.

Transfere ihtiyacımız olduğu kesin ama sorun sadece oyuncu transfer ederek çözülmez. Bu takımın taktiği ve oyun disiplini yok.

Galatasaray'ın hocasının da değişmesi lazım. Dün Trabzon Roma ile kafa kafaya oynadı. Sivas Kopenhag ile çok iyi mücadele etti. Fener bayağı eksik kadrosuyla iyi oynamadı ama galibiyeti aldı.

Galatasaray ise Randers isimli bir takıma doğdu düzgün şut atamadı.

Mesele sadece kadro değil. Zaten bizden iyi tek takım olan PSV bize 5 attı. Bizden kötüler kafa kafaya oynuyor.

Makas kadrosal açıdan değil teknik anlamda açılmış. Rakiplerin hocaları daha iyi.

Ts molde maçlarında bizim gibiydi ama dün ben de beğendim.. Çok iyi organizasyonları olmadı belki ama oyunun hiçbir bölümü ezilmediler

As oyuncular 7/10, yedek oyuncularımız 3/10 olursa uzun maratonda ciddi sıkıntılar yaşayacağız. Rotasyon yaptığımızda dün ki gibi maçlar izleyeceğiz demek ki.

Falcao, Feghouli, Babel, Yedlin ile acilen yollar ayrılmalı. Yeni yedekler deneyelim artık.
BAY oynasın. Velev ki kötü oynasın, ama o oynasın. Akbaba ile uğraşmaktansa onda ısrar edelim.

Kılınç-Oğulcan-BAY-Bartuğ-Işık Kaan-Berkan Mahmut Keskin. Bu isimler yedekte dursa daha kötü olmaz.

Terim'in futbolcu ezberiyle şu yazdıklarım hayal gibi gözükse de taraftar sabretmeyecek bu isimlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt