Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golün sorumlusu alpaslandi.. Taylan ve hatırlayamadığım bir topcumuz randersli oyuncuyla hava topuna çıkarken adamını bırakıp hava topuna koştu(3 GSli kafaya çıkmış oldu )randersli asirtinca da alpaslanin bölgede luyi tek kaldı ve gol geldi..

3 kişi taçtan gelen topa vuramıyor, Alpaslan alanını boşaltıyor gol oluyor suçlu luyindama oluyor. Takmışlar luyindamaya ne olsa suç onda.

Yav her şeyi taraftar mı yapıyor, niye her mevzuda taraftar suçlu

Profesyonel oyuncu bunlar, duymasınlar, görmesinlee.

Bence cok hassas bir konu Reis. 2009 da Robert Enke haksiz elestirilerden dolayi gitti hayatina son verdi. Bizim icin sacma taraftar yorumu olabilir ama oyuncular da ilk planda insan olmalarini unutuyor taraftarlarimiz bazen. Adamin esine cinsel organinin fotosu yolluyorlar coluguna cocuguna, ailesine küfür ediyorlar. Öyle duymasinlar görmesinler demekle olmuyor bazi seyler.

O son tepki umarim hastir tepkisi degildir

nur topu gibi bi kerem meselemiz oldu sosyal medyada arkadaş çevremde vs gördüğüm herkes ''şımardığı ben oldum'' havasına giediğini düşünüyor;dün maçta keremi özellikle tv imkanları el verdiği kadar takip ettim;havalara girdiğine bende katılıyorum bu çoçuk 23 yaşında öyle 18 yaşında falan değil;anladığım kadarıyla ya hocadan yada yetkililerden bırazda sus işareti için fırça yemiş gol'den sonraki tripler bana bunu düşündürdü;bu kafayla çok yakında kesiği yer öyle kös kös kenarda oturur;oyun tarzını yardıma gitmemesini jest ve mimiklerini tavırlarını hiç beğenmedim;burdada bence bu net hastir tepkisi!!!

Abdou Harroui gaat Sparta Rotterdam verlaten. De Eredivisie-club meldt vrijdagochtend dat er een akkoord is bereikt over de transfersom van de middenvelder. Sparta brengt niet naar buiten om welke club het gaat. Harroui is nog in gesprek met de betreffende club en ontbreekt in de wedstrijdselectie van trainer Henk Fraser voor het duel met Heracles Almelo van zaterdagavond.

Harroui başka takıma gidiyormuş. Takım belli ama açıklanmıyor. Harroui takımla görüşüyormuş. Hangi takıma gidiyor acaba.

Bence cok hassas bir konu Reis. 2009 da Robert Enke haksiz elestirilerden dolayi gitti hayatina son verdi. Bizim icin sacma taraftar yorumu olabilir ama oyuncular da ilk planda insan olmalarini unutuyor taraftarlarimiz bazen. Adamin esine cinsel organinin fotosu yolluyorlar coluguna cocuguna, ailesine küfür ediyorlar. Öyle duymasinlar görmesinler demekle olmuyor bazi seyler.
Herkese yapılıyor ama bunlar.

Marcao ve ailesine bu konuda ben tepkiliyim, Alanya maçında da aynısı oldu, her işin popülaritenin bir bedeli var. Karısı ısrarla sosyal medyada aktif, sadece kendi takipçilerine açık hale getirebiliyor hesabı, iyi günde etkileşim almak hoşlarına gidiyor ama kötü günde kötü yönünü göze almıyorlar.

muslera belası ne olacak hiç bunu düşünen yok. irfancanı alıp yedekte çürütmek gerekiyor artık. artık hiçbir ekstra özelliği kalmadı, hem 2.5 m euro net kazanıyor hem de yabancı yeri kaplıyor

Herkese yapılıyor ama bunlar.

Marcao ve ailesine bu konuda ben tepkiliyim, Alanya maçında da aynısı oldu, her işin popülaritenin bir bedeli var. Karısı ısrarla sosyal medyada aktif, sadece kendi takipçilerine açık hale getirebiliyor hesabı, iyi günde etkileşim almak hoşlarına gidiyor ama kötü günde kötü yönünü göze almıyorlar.

Evet bu konuda bende hak veriyorum. Yorumlari kapatabilirler. DM kutularini takip ettikleri kisilere acabilirler. Bunlarin hepsi dogru ve 100% katiliyorum.

Ama maalesef degismeyen bir konu var bizim millet sevinci de hüznü de cok radikal bir sekilde yasiyor. Böylece bir insanin özel hayatlarini etki edecek sekilde taciz etme hakki yok kimsenin bence. DM kutusunu IG hesabini kisitladi diyelim bu sefer stad da oyuncularin ailesine küfür etmeye basliyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum ama gecen macta Falcao'nun esine ve cocuklarina küfür edilmis diye bir söylenti vardi.

Simdi soruyorum sen bu sekilde taciz edilen bir oyuncudan ne kadar fayda alabilirsin ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt