Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence cok hassas bir konu Reis. 2009 da Robert Enke haksiz elestirilerden dolayi gitti hayatina son verdi. Bizim icin sacma taraftar yorumu olabilir ama oyuncular da ilk planda insan olmalarini unutuyor taraftarlarimiz bazen. Adamin esine cinsel organinin fotosu yolluyorlar coluguna cocuguna, ailesine küfür ediyorlar. Öyle duymasinlar görmesinler demekle olmuyor bazi seyler.

Enke kendini elestiri yüzünden öldürmedi. Adam iyi sezonlar geciriyordu Hannoverde ve Milli kaleciydi. Onun senelerdir depresyonu vardi ve bunun yüzünden bir kac kere tedavi görmüs. Bir de 2006 da kücük kizi ölmüstü ve o olayi hic asamamis (kizinin isminin dövmesi vardi). O adamin sorunlarini, Marcaoa DM'den yedikleri küfürleri bir sayamazsin.

harroui kaçan balık büyük olacak. alamayacağımız gedsonun peşinden aylardır koşuyor, takım dökülüyor hala 1 umut gedson gelir diye bekliyoruz. son gün gidip gedson yerine elde ıskartaya çıkmış bi çöpü alacaklar, harrouiyi kaçırdığımızla kalacağız

Enke kendini elestiri yüzünden öldürmedi. Adam iyi sezonlar geciriyordu Hannoverde ve Milli kaleciydi. Onun senelerdir depresyonu vardi ve bunun yüzünden bir kac kere tedavi görmüs. Bir de 2006 da kücük kizi ölmüstü ve o olayi hic asamamis (kizinin isminin dövmesi vardi). O adamin sorunlarini, Marcaoa DM'den yedikleri küfürleri bir sayamazsin.

Marcao'nun da agabeyisi hic beklenmedik sekilde vefat etti. Depresyonu olmadigini nerden biliyoruz? Depresyonu olan bir insana bu sekilde taciz etmenin sonucu suisid ile sonuclanmayacagini nerden biliyorsun?

Alkmaar aldıysa neden gizli tutuyolar anlaşmayı anlamadım ? Aslında daha çok bizim transferlerde gizlilik anlaşması yaptığımız söyleniyordu o takım bizsek hiç şaşırmam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem bomboş karaktersiz topçunun teki. Defansa çarpan toptan gol attı yok gökyüzüne bakmalar garip garip hareketler. Marcao’nun özrüne cevap vermedi bile ki ben olayda hala Kerem’i suçlu buluyorum. Daha geçen sene Erzincanda olan adamı bu kadar göklere çıkarıp uğruna en iyi futbolcumuzu taktiğimizi her şeyimizi feda ediyor olmamız çok şaşırtıcı. Umarım bir an önce defolur gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt