Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Honduras'ta futbol sahalarında ender görülen bir an yaşandı.

Maçı izleyen taraftarlar bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek hakeme tepki göstermeye kalktı. Ancak müsabakanın hakemi bir anda silah çıkarınca sahaya giren taraftarlar geri döndü.
Kayıtlara giren görüntüde bir taraftarın "Elinde silah var" demesi üzerine diğer taraftarlar hakeme doğru yürümekten vazgeçip sahadan ayrıldı.
:asd:

Kardeşim bu nasıl bir reklam, forum yönetimi ne yapmaya çalışıyor, nereye varmaya çalışıyor?
20210822_143241.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Adama bana hep Keita'yi hatırlatıyor.

Carlos'u ne indirmişti be.

keita demişken dos santos geldi aklıma hızlı adamdı ama gol atamamıştı bizde boştaymış şu an süper ligten bir takıma gelse keşke

Honduras'ta futbol sahalarında ender görülen bir an yaşandı.

Maçı izleyen taraftarlar bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek hakeme tepki göstermeye kalktı. Ancak müsabakanın hakemi bir anda silah çıkarınca sahaya giren taraftarlar geri döndü.
Kayıtlara giren görüntüde bir taraftarın "Elinde silah var" demesi üzerine diğer taraftarlar hakeme doğru yürümekten vazgeçip sahadan ayrıldı.

Bu hakemi ligimizde görmek isteriz.

Hocam bir mesaj atıyorum 2 gün sonra onay geliyor kaç yıllık üyeyim onay almadan mesaj atamıyorum
Goren de cok aktif ve cok mesaj atiyor falan zannedecek, gecen sene uye olmussun 20 tane mesajin var. Arkadaslara ozelden ulas once dogrulama prosedurunden gecmen lazim. Sana detaylica anlatirlar. Moderator arkadaslara ozelden mesaj atabilirsin.

Goren de cok aktif ve cok mesaj atiyor falan zannedecek, gecen sene uye olmussun 20 tane mesajin var. Arkadaslara ozelden ulas once dogrulama prosedurunden gecmen lazim. Sana detaylica anlatirlar. Moderator arkadaslara ozelden mesaj atabilirsin.
Alper bey kokuyu almış, şüphe bir kere girmiş içine. Şüphe tek gerçektir.

Oyuncu satamamak mevcut yönetimin sorunu ama suçu değil.

Bundan önceki yönetim yaptığını ekonomik kölelik sözleşmeleri yüzünden şuan satılamıyor.Hiçbir kulüp fegh Babel falcao gibi emeklilere 4-5 milyon maaş vermez.

Yeni yönetimin aldığı boey nelsson 1 milyonluk maaşıyla akşam pazarında bile satılır.

Bu ekonomik köleliği kulübe bağlayanların divan kurulunda hesap vermeleri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt