Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda kötü olmamizin temel sebebide Fernando gittiğinden beri savunma önünden oyun kuramiyoruz Tayland'da yapamıyor bunu haliyle stoperlere kalıyor bu iş sonrada işte facia goller yiyoruz yani o bölgeye transfer hucumuda etkileyecek savunmayida fatih bey farkındadır umarim

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus: "Diğer takımların istediği oyunculara sahibiz. Transfer dönemi devam ediyor. Biz de pazarın içindeyiz. Ben kadromdan memnunum ama elbette her şey olabilir. Önceliğim her zaman Benfica'nın çıkarları." (Record)

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus: "Diğer takımların istediği oyunculara sahibiz. Transfer dönemi devam ediyor. Biz de pazarın içindeyiz. Ben kadromdan memnunum ama elbette her şey olabilir. Önceliğim her zaman Benfica'nın çıkarları." (Record)
record bizim hakkımızda genelde iyi haberler yapıyor bizim için kötü haberler yaptığını cok az gördüm gedson gelirse alıcam 1 tane record gazetesi

Hücumda kötü olmamizin temel sebebide Fernando gittiğinden beri savunma önünden oyun kuramiyoruz Tayland'da yapamıyor bunu haliyle stoperlere kalıyor bu iş sonrada işte facia goller yiyoruz yani o bölgeye transfer hucumuda etkileyecek savunmayida fatih bey farkındadır umarim
Bizi çözmek çok kolay, 2 pres yap illaki top kaybı yapcaz, kesin pozisyon bulur zaten pres yapan takım illaki de gol buluyor. Biraz da sağlam demiyorum normal defans yapmasını bilen normal bir takım şu bizim mevcut kadrodan gol yemez, oozisyon bile vermez. Yerlerinde sabit dursunlar yeter. Bizimkiler zaten eveleyip geveliyor karşısında sabit duran rakip bile görseler altlarına sçıyolar korkudan.

Bir odaya Becali, Jorge ve Marcao yu koymak isterim...

Rize'ye ne oyuncu ne bes kurus verilsin. Hergelelere bak hale cin olmadan adam carpmaya calisiyorlar. Sevr antlasmasi gibi metni imzalatmaya calisiyorlar.
Yahu verelim şu Oğulcan'ı geri seneye beleşe alırız biter bu mevzu. Yerine Yunus oynasın daha iyi. Hiçbir dava da geri çekilmesin Oğulcan'dan kıymetli o davalar. Yetti bu mevzu.

Yahu verelim şu Oğulcan'ı geri seneye beleşe alırız biter bu mevzu. Yerine Yunus oynasın daha iyi. Hiçbir dava da geri çekilmesin Oğulcan'dan kıymetli o davalar.
Adamlar davayı geri çekmezsek Marcaoya en yüksekten ceza veririz demeye getirmişler, öğleden sonra 5 e kadar çekin diye talimat vermişler. Biz de çekmeyince 8 maç kitlemişler Marcaoya.

Fernando ve Melo sonrası gelmedi böyle Kaliteli Ön-Liberolar.

Keşke Fernandinho yahut Ramires'i alma şansımız olsaydı..

Brezilyali DMC'ler kaliteli oluyor ve bizde tutuyor.

20210820_185835-COLLAGE.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt