Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw UCL geliri 3/2 oldu da 100 milyon mu kazanacaklar?
Zaten ekside olsalar, Alex, Batshu, Mert aldilar.
+ Olarak Ghezzal icin daha fazla maas ve bonservis verdiler. Rosier nasil oldu bilmiyorum. Kafadan sadece maaslar neredeyse 12 milyon euro. 1 tane Turk istiyorlar. Gedson'a nasil 8 milyon veriyorlar?
Bu arada Salih de var.

son 1 -2 aylık döneme bakarsak sezon bitimi a.nur çebi bi ağlamaya basladı limitimiz yok bize yardımcı olun ülkemizi temsil edicez vs vs diye aleni kıyak istedi;sonra 4 başkanla olan programda doğru düzgün eleştiri vs yapmadı sürekli ağladı tff ye yanlamaya çalıştı ve adam istedğini aldı limiti açıldı kımsede eleştirmiyo bunu gündeme getirmiyor!!!genel kurulda tff yi onayladı karşılık olarak 1 tane bile eleştiri yapmıyor;bu adamlarla iş yapılmaz yola çıkılmaz sözüne güvenilmez yazık valla...

Versinler 12’e max fiyatı işte gerisi şişirme

Gercek diyorum 2 + 7.5 diye Teklif vardi veya böyle teklif yapilacakti.
Resmi teklif oldumu Benficaya bilmiyorum ama 100% eminim Galatasaray böyle bir teklif sundu.

Adamlar 13/14‘e birakir diyorum ben!

2 Mio Kiralama + 12 Mio € Zorunlu Satin Alma 5/6 Taksit.
Bence bu teklifi kabul ederler.

Ya yönetimde bıraksın şimdi TFF yi falan. Topçu gondermeyede mi tff engel oluyor.

Sen üstüne duseni yap sonra savaşını aç.Apo falan da oyuncu gonderemiyordu ve siz onların yapamadıklarını yapmayı vaad ederek geldiniz buraya.

Ya yönetimde bıraksın şimdi TFF yi falan. Topçu gondermeyede mi tff engel oluyor.

Sen üstüne duseni yap sonra savaşını aç.Apo falan da oyuncu gonderemiyordu ve siz onların yapamadıklarını yapmayı vaad ederek geldiniz buraya.
şu dedelerden kurtarsinlar bizi once

Takim ve Fatih Terim kararini cabuk vermeliler. Cagne gidecek mi kalacak mi?
Babel gidecek mi?
Falcao'dan ve Fegh'den tek care zarardan kar etmek. Ikisine de 2'şer milyon verip gonderelim.
Omar da bir yolunu bulup gonderilmeli. Hem sorumsuz hem de zararini neden biz cekelim?
Sinirlendim yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt