Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayako kiralamazlar mı acaba bize

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Bakayoko Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

İrfancan
Boey Nelsson Marcao Pwa
Bakayoko Berkan
Morutan Cicaldau Halil
Diagne (Mostafa)

bakoyoko olmuyorsa o tarz bir olabilir el neny de olabilir
Bu Bakayoko Nzonzi gibi cikmasin?

ha?

Ekran görüntüsü 2021-08-23 060102.webp

Babel_Falcao_Feghouli

Futbolun bu 3 emektar veteranının Galatasaraydan aldıklari para yıllik 100 trilyondan fazla hemde oturdukları yerden alooooo 100 trilyonu geciyor

Yazık benim klubüme yazık hala batmadıysa bu klüp Floryanın altında Erenler filan yatıyor olmali

Şunları bir gönderemediler ya. Eski yönetime kızıyorduk bunların da bir farkı yok. Fatih Terim satamıyorlar diye sataşıyordu kendi seçtirdiği yönetimde satamıyor. Heriflere kulübün tapusunu vermişler nasıl satacan. Bari belli bir tazminat karşılığı fesih edemiyorlar mı arkadaş hiç mi olurı yok bu işin.

Bı arada gerçekten 3 transfer bekliyorum

Morutan
Halil
6 Numara

Muslera
Boey Victor Marcao Pwa
6 Numara Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

ben buna fitim yerli kaleci olursa
Halil sol kanata geçer mami veya diagne oynar
10 numara lazım bu takıma kanat oyuncusu değil

umarım sacha boey scout ekibimizin transferidir yoksa celtic işi olmayınca fırsat transferi diyip mi aldık düşünüyorum arada

umarım sacha boey scout ekibimizin transferidir yoksa celtic işi olmayınca fırsat transferi diyip mi aldık düşünüyorum arada
Günaydın rengim bas bas bağırıyoruz bixim scout ekibi kelepire böyle topçu bulamaz bulma imkanı yok

en fazla bulacağı ozorn olur zaten sacha bizim listede olsa adı sızardı önceden belliki bi anda olmuş bitmiş transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt