Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü fb maçını izledikten sonra transferde acilen gaza basılması gerek. İyi oyunlardan değil yanlış anlaşılmasın, hiç sevmesem de hakem konuşmayı öyle bir mide bulandırıcı ortam var ki hakem konuşmadan edemiyoruz. Hakemlerle kazanıyor 2 maçtır fb. Bizim bunların önünde olabilmemiz için kadro kalitesini ve genişliğini arttırmamız gerekli.

kaan ayhan, donktan bosalan joker rolünü cok rahat uzun yillar doldururdu mesela

taylan gibi vasat bir oyuncuyu izlemek zorunda kalmazdik

hem orta sahayi hem stoperi yedeklerdik

zaten tas gibi bir cdm bulamazsak bize biraz pres yapan her orta saha ezer bizi

oyun zekasi yüksek, oyun kurabilen, adam eksiltebilen, direncli ve kuvettli bir 6 lazim bize

bu isler taylan veya berkanla olmaz
Taylan'ı 11 için yetersiz bulan biri olarak söylüyorum:
Kaan'ın 6 numara'da Taylan performansı verebileceğini düşünmek için oyuncuyu hiç izlememiş olmak gerekiyor. Adamın orta saha ile alakası yok çünkü.

Her yerde oynuyor lafı işkembeden sallamaktır, kusura bakmayın. Bu adamın orta saha oynadığı kaç maçı izlediniz acaba?
Ben geçenki Avrupa Şampiyonası maçı haricinde hatırlamıyorum ki o maçta da kötü oynamıştı zaten. İzledim diyen de yüzde 99 yalan söylüyordur. 200 küsür maçlık kariyerinde adam liberoda 20 maça çıkmış yahu.

14 küsür maçta sağ bek oynamış kariyerinde, onun 5-6 tanesi milli takımdaykendir zaten. Milli takımdaki sağ bek performansını beğenen yoktur herhalde.

Velhasıl kelam, Kaan ne sağ bekte ne de liberoda sırıtmadan oynayabileceğini düşünmüyorum ben. Adamın mevkisi stoper.
Oynamak var, oynamak var. Mevzu buysa, Taylan da 10 numara oynar oynatırsan.

E9eKWYLWEAA3DoZ

Taylan'ı 11 için yetersiz bulan biri olarak söylüyorum:
Kaan'ın 6 numara'da Taylan performansı verebileceğini düşünmek için oyuncuyu hiç izlememiş olmak gerekiyor. Adamın orta saha ile alakası yok çünkü.

Her yerde oynuyor lafı işkembeden sallamaktır, kusura bakmayın. Bu adamın orta saha oynadığı kaç maçı izlediniz acaba?
Ben geçenki Avrupa Şampiyonası maçı haricinde hatırlamıyorum ki o maçta da kötü oynamıştı zaten. İzledim diyen de yüzde 99 yalan söylüyordur. 200 küsür maçlık kariyerinde adam liberoda 20 maça çıkmış yahu.

14 küsür maçta sağ bek oynamış kariyerinde, onun 5-6 tanesi milli takımdaykendir zaten. Milli takımdaki sağ bek performansını beğenen yoktur herhalde.

Velhasıl kelam, Kaan ne sağ bekte ne de liberoda sırıtmadan oynayabileceğini düşünmüyorum ben. Adamın mevkisi stoper.
Oynamak var, oynamak var. Mevzu buysa, Taylan da 10 numara oynar oynatırsan.
kaan 3lü stoper dışında bir kere fransa karşısında bekte iyidi o kadar başka oynamaz diye düşünüyorum ki donk kıyası da saçma aralarında nerdeyse boy olarak 10 cm fizik olarak zaten kıyaslanamaz bir durum var bu da oyuncu çeperini zaten değiştiren bir durum

Hala yok tff bilmem ne,al şu 5-6 adami,ez gec oyununla.hakemle,balla her zaman kazanamazlar.tokezleyecekler

Takımda 1 tane çalım atan şut çeken yaratıcı oyuncun yok hala sıkıntının 6 no bölgesinde olduğunu sananlar var ki bu 6 no Taylan Giresun maçında kilidi açtı uzun pasıyla,geçen sene Ankaragücü maçındada Etebo çöpü yerine oynasaydı 35 maç ilk 11 oynayarak 350 bin euro maaş ile şampiyon takımın 6 numarası olacaktı.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dinkçinin menajeri gelmiş buraya

atakan matakan boş iş bu arada umarım almayız onu eren olabilir amma

Yok mu şöyle 2-3 tane stoper duyumu keyfimiz yerine gelsin? Aman ha sakın hücum oyuncusu almayın yanlışlıkla gol atarız falan mazallah. Ne lazım

Kounde Chelsea’ye giderse Ozan Sevilla’ya gider
Sevilla'nın transferin son günleri olduğu için satması beklenmiyor aslında. Chelsea gerçi çok zorluyor. Dediğin gibi Ozan'ın durumu etkileyebilir. Boateng de listelerindeydi. 3-4 gün önce Schalke sportif direktörü Mascarell, Harit ve Ozan için teklifin olmadığını açıklamıştı. Mascarell'in son durumu bilmiyorum ama iyi fırsatlar çıkar buradan. Schalke maaşlarını karşılayamayacağı için gönderecek.

Bu arada Kaan Ayhan'i amma gömdünüz yaw. Oynayacagi lig Tr ligi
İyi topçu da 6.5 m euro bonservis verilmez.

İrfan Can'a o para verilmez diyenlerin Kaan'ı önermesi ise fail bir hareket olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt