Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.207
- 39.467
- 3.993
Falcaonun geldiği zamanki dusuncesini merak ediyorum bize gerçekten oynamak icinmi geldi yada güzel emeklilik kapısı düşüncesiyle mi geldi !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direk ilk 11 oynayan milli olan herhangi bir futbolcuyu herhangi bir takımdan kaç paraya alacaksın, hemde Avrupadan. Senin Kaan Ayhanına kaç para istiyorlar sadece milli olduğu için ve bizim milli takımın rezilliği ortada. Ozan Tufanı kaça sattılar, Kereme bugün talip çıksa kaça satarsın kaç kere milli oldu ve ilk 11 oynadı. Cicaya laf ediyor bide gerizekalı. Taylana talip çıktı diyelim kaça satacan, senin mevcut bulunduğun lig nasıl bir lig 5 para etmez rezil rüsva bir ligten bahsediyoruz.yüksel denen herif bişey dememiş ki çikılduya çok para verildi demiş moruntan da istikrarsız demiş yani
yalan diyor
Kader ağlarını örüyor bak benim forma gedsona kaldıBunun uzayda ihtimali yok.

Bu böyle diyorsa hayırlı uğurlu olsun takımımıza.yalan diyor
Canlı yayına katılmamıştı. Yazılı basında yazıyordu, belki doğru değildi. Şimdi direkt canlı ya yayında demiş. Alsak zaten 1 2 gün beklenmez bugün en geç yarın açıklanırMorutan haberlerine inanmayin. Gercek olabilir fakat bu 2ci defa oluyor. Bir kac hafta oncede Becali bitti demisti. Oyle bisey olmadigini ogrendik. En iyisi beklemek 1-2 gune bizim yonetimden aciklama gelir. Gelmezse zaten yalan oldugu ortaya cikar.
En iyisi gaza gelmeden beklemek
Son maçlarından 2 simiydi?morutan'ın iki maçını izledim. ikisinde de berbat oynadı
burada böyle oynarsa taraftar kılıçla kovalar