Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara pozisyonu icin Morutan iyi gelir bizim takima, zaten forvetlere dogru duzgun top gelmiyor onlari daha cok gol pozisyonuna sokabilecek bir oyuncu almis oluruz. Bu saatten sonra baska bir yabanci alinir mi bilmiyorum cunku elde fazla yabanci oldu. Henuz kimse de gitmedi; Ozornwafor, Falcao falan hala duruyor.

edit: Ozorn gitmis

bu morutan denen vatandaş çabuk bir oyuncu mu üstat

ben iki maçını izledim. ben de öyle bir izlenim uyandırmadı. topu da ayağında tutma eğiliminde olduğu için topu çabuk yön verip oyunu hızlandırıyor demek de pek mümkün değil gibi.

Hızlı oyun anlayışı çok değişken bir kavramdır mesela cicaldau Çok hızlı oynayan bir oyuncu diyebiliriz ayağında top tutmaz hızlı pas atan tekte oynayan ve çabuk düşünen bir oyuncu.

Morutan ayağında topu tutan ve kolay kolay kaybetmeyen bir oyuncu ama çevre hakimiyeti ve oyun görüşü oldukça iyi dolayısıyla ne zaman adam geçip bir anda driplinge başlayacağını ve adam kaçıracağını iyi biliyor . 5-10 saniye ayağında tutup bir anda öldürücü bir pas atabilir ya da sağ tarafta arkası dönükken bir anda içe kat edebilir bu bir iki sn lik süreçte yaptığı hamleye de hızlı oyuncu yaftası yapıştırabiliriz.

Özetle hızlı oynayan, hızlı düşünen , hızlı dripling yapan oyuncu ile sprinter oyuncuyu karıştırmamalıyız.

•Quod erat demonstrandum•

10 numara pozisyonu icin Morutan iyi gelir bizim takima, zaten forvetlere dogru duzgun top gelmiyor onlari daha cok gol pozisyonuna sokabilecek bir oyuncu almis oluruz. Bu saatten sonra baska bir yabanci alinir mi bilmiyorum cunku elde fazla yabanci oldu. Henuz kimse de gitmedi; Ozornwafor, Falcao falan hala duruyor.
ozorn giitti kiralık olarak belçika takımına

ozon gitti ya

:rolleyes:

Romanya ligi çok zayıf bir lig bizim ptt ayarında,o istatistikleri burada yaparsa,aldığımızın 3 katına satarız.Benim düşüncemde en fazla 5 milyon euro verilmesi yönündeydi,hayırlı olsun,haberler gerçekse mutlu oldum şahsen.Yetenekli olduğu kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt