Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala temkinliyim, bu Becali'den her şey beklenir.

Kadir Çetinçalı

Galatasaray, Morutan görüşmeleri bitme noktasına geldi. Bugün KAP gelecekken Becali bir açıklamada bulundu, verdik açıklamaları yaptı. Son anda yine bir pürüz çıkardı. Ama aşılacak.

Galatasaray, Becali'nin istediği %20 satış payını vermek istemiyor, %10 olarak düşünüyor.

Becali'ye saydırdığıma bakmayın başından beri
Çektiği fiyatı veremezdik

Cicaldu, Boey, Berkan, Barış sonrası Morutan felan almak ...
Hakikaten mutluluk verici

Becali burayı okuma ula
Senin sağın solun belli olmaz
seni az da olsa umutlu gördüm hocam sevindim

Valla morutan katkı sağlar hele arkasındaki boey ile.Ama ben halili acayip istiyorum o çocuk çok farklı bir oyuncu koşuyor arıyor veriyor pozisyonu süzüyor ve yaşına rağmen soğuk kanlı.Rakibin defansı karıştıracak bir topçu ve durağan değil daima maçın içinde.Bakın büyük konuşmak istemem ama halili alırsak inanılmaz paralar kazanabiliriz ilerde ondan.çünkü günümüz futbolunda büyük takımlar daha çok skorer kanar topçularına yönelmekte.Böyle düşünüyorum

Yalnız Nelsson gelir gelmez 11'de oynadı sanki 40 yıllık gs'li gibi. Savunmada liderliği üstlendi herif. Fener'in Kim'i yeni gelin gibi eli ayağına dolanıyordu.
Nelsson lider özellikli bir stoper deniliyordu. u21 Denmark kaptanı zaten. İlk maçtan bunu hissettirmesi çok iyi. Kim ise apayrı bir profil. Dan dun girdi rakibe, ayağı kötü. Liderlik ile yakından uzaktan alakası yok. Bakalım Nelsson'a çok ısındım ilk maçtan.

Şuna nasıl güveneceksin ki zaten
Yarın çıkıp 'Morutan'ın değeri 2 milyon ama satmıyorum' deyip üstüne bir kahkaha patlatacak potansiyelde bir herif

d_9014.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt