Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demin twitter space yayınında biri cicaldaunun bugün ki oyununa çok güzel bi açıdan baktı. Hoca bugün cicayı keremi kaçırmak için kullandığını düşünüyorum dedi. Genelde hep sola yanaştı keremi tek paslarla kaçırdı doğru bence de. Geçiş oyunu için gayet iyi bir oyuncu. Ama tabi daha olmamış bir oyuncu, gelişime açık olduğunu unutmayalım. Oynadıkça gelişecek bu oyuncular

Morutan özelinde acayip iyi bir strateji uyguladı yönetim helal olsun. Bir anda bıçak gibi kesildi haberler sonra başkan çıktı teklif yapmadık yapmayacağız da dedi. Becali sonra çingene gibi ağladı durdu ama yine tepki vermedik, istediğimiz fiyata vermeye mecbur oldu herif sonunda

Bjk maçından sonra bunlar garanti umuta teklif götürürler demiştim bugün anlaşmışlar :)) hadi bayılın bakayım 1.5-2 bons + 1.-1.5 maaş

Yenimi bu rui costanin açıklaması?Düzenleyemedim.Recorda açıklama yapmış sanırsam Galatasarayin ne yaptığını anlamıyoruz filan mı demiş?

Boey tam adam olacak çocuk deyiminin karşılığı. Her sene 1 tane bulabilsek bile büyük başarı. Birde istatistik olarak fransa liginin bizim ligdeki başarı oranı çok iyi, fransadan gelen her oyuncu iş yapıyor bizde. Şu gerizekalı yerli sınırı olmasa bunun gibi 3 adam alacaksın ama 17-18 lik tutarsa biri bile yeter

____________Taylan/Berkan
_______ Gedson_Alex
Moruţan - Halil - Kerem/Barış

Güzel olacak..

Marcao daha 25 unutuyoruz çocuk uzun zamandır bizde diye. 7-8 yıllık göbekte sorun çekmeyiz marcao nelson tutarsa. Boeyi de böyle giderse ekleriz ki bu çok önemli sol bek gençleşir bir ara anholt iyi duruyor. Kısaca defan full yabancı muslera efsanemizdir artık lakin yerli kaleci olursa çok rahatlarız ki ben bu aptal kuralın değişeceği umudunu kaybediyorum seneye 7 sonra 6 mahveder bizi

Bu seneki izlediğim en iyi maçımızdı dünkü maç, daha bu takıma 3-4 tane as futbolcu gelcek. En iyi maçımızdı derken geçen maçlara göre var bir kıpırtı demek istedim. Biraz daha agresiftiler koştular mücadele falan daha iyiydi. Yok o kötüymüş bu berbatmış bu yürümüş bu bakmış,Şu medyadaki satılmış tasmalı köpeklerin laflarına aldanmayın. Art niyetli şeref yoksunu kepaze herifler. O yaladıkları şikecileri kimler nasıl kolluyor sahada neler oluyor nasıl ezildiklerini göürüyoruz aptal da değiliz. İple çekiyorum şu şampiyonlar ligi maçlarını. Hayatta bu şeklilde bir Türk takımnın kepaze olmasını istemem ama bunlar dah daha daha daha beterini hak ediyor çünkü şerefli haysiyetli düşman severim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt