- 18 Mayıs 2011
- 22.929
- 12.485
- 1.873
Babel olayı nedir cevap lütfen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonus included demis. Artik bir mio artiyi da nerden bulduysaBir tarafından çeviri yapıp 6,5 demiş.![]()
Danimarka futbolu özel ilgi alanım.Evet reis tam olarak böyle nelssonjn iyi çıkması bu durumu değiştirmez
Kârdan20% pay mi
Cicaldauyu kötü gören üyelerin hemen bir nörolog ve göz hastalıklarına görünmeleri gerekir. Sessiz sedasız ve işini 2. Maçı olmasına rağmen arttırarak yapıyorVideodan birseyi farkettim bu adama daha sert orta acmasini soylemeleri lazim sert acsa illa birine çarpar pozisyon olur bombeli ortalar etkisiz kaliyor malesef.
Kardan adam olur tjkden olmaz degil mi reisKârdan
sen tuhaf tuhaf şeyler diyorsun. cica'dan böyle bir beklenti mi var 2 maçta böyle bir rol beklentisi gördün mü ? ön alan presinde zaten görevlerini yapıyor.
Gözünüz doysun Aykut beyBizleri mutlu edecek bircok oyuncu aciklanacakmis.gedson ve halil d ebuna dahildir tabi ama biz dieng ve sol kanatta istiyoruz
Maalesef başkaları gibiMorutan ve digerleri demis hoca.baska bitenlerde var bence şu an.ama gedson ve halil degil gibi sanki bunlar
maçlara üçlü başlasak da taylan ve berkan ile iki merkez gibi oynuyoruz cicaldau ofansif orta saha bölgesine yaklaştığı için.sen tuhaf tuhaf şeyler diyorsun. cica'dan böyle bir beklenti mi var 2 maçta böyle bir rol beklentisi gördün mü ? ön alan presinde zaten görevlerini yapıyor.
Gedsonla halil zaten gelir ula,sıkıntı yokMaalesef başkaları gibi
İnşallah kardeşimGedsonla halil zaten gelir ula,sıkıntı yok
Dün bu 17 yaşındaki yetenek 2 gol attı.Danimarka futbolu özel ilgi alanım.
Bazı oyuncuların sende gelişip ekstra olarak kendi kapısını açmasını ayrı koyuyorum altyapıdan yetişip 20 yaşında ben üst düzey futbolcu olacağım diyen futbolcuyu zaten bize bırakmazlar. Yamyam bir ajax var.
Ama her sene iyi oyuncular çıkıyor. Bunları kısa sürede işleyip hemen satacaksın.
Kar odaklı düşünmek lazım, kısa vadede hem oynatıp hem de sıcak para akışı için bakılacak birkaç ülkeden birisi danimarka. İyi bir eğitim veriyorlar.
Tam şuan imkanı varsa alman gereken yatırımı yazıyorum.
Andreas Schjelderup
2 aydır bu çocuğu yazıyorum her geçen dakika daha da zorlaşıp büyük bir futbolcu olmaya adım adım yaklaşıyor