Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet reis tam olarak böyle nelssonjn iyi çıkması bu durumu değiştirmez
Danimarka futbolu özel ilgi alanım.
Bazı oyuncuların sende gelişip ekstra olarak kendi kapısını açmasını ayrı koyuyorum altyapıdan yetişip 20 yaşında ben üst düzey futbolcu olacağım diyen futbolcuyu zaten bize bırakmazlar. Yamyam bir ajax var.

Ama her sene iyi oyuncular çıkıyor. Bunları kısa sürede işleyip hemen satacaksın.
Kar odaklı düşünmek lazım, kısa vadede hem oynatıp hem de sıcak para akışı için bakılacak birkaç ülkeden birisi danimarka. İyi bir eğitim veriyorlar.

Tam şuan imkanı varsa alman gereken yatırımı yazıyorum.
Andreas Schjelderup
2 aydır bu çocuğu yazıyorum her geçen dakika daha da zorlaşıp büyük bir futbolcu olmaya adım adım yaklaşıyor

Videodan birseyi farkettim bu adama daha sert orta acmasini soylemeleri lazim sert acsa illa birine çarpar pozisyon olur bombeli ortalar etkisiz kaliyor malesef.
Cicaldauyu kötü gören üyelerin hemen bir nörolog ve göz hastalıklarına görünmeleri gerekir. Sessiz sedasız ve işini 2. Maçı olmasına rağmen arttırarak yapıyor

Morutan ve digerleri demis hoca.baska bitenlerde var bence şu an.ama gedson ve halil degil gibi sanki bunlar

Bizleri mutlu edecek bircok oyuncu aciklanacakmis.gedson ve halil de buna dahildir tabi ama biz dieng ve sol kanatta istiyoruz.eren dinkci ve burak ince de açıklansın

sen tuhaf tuhaf şeyler diyorsun. cica'dan böyle bir beklenti mi var 2 maçta böyle bir rol beklentisi gördün mü ? ön alan presinde zaten görevlerini yapıyor.
maçlara üçlü başlasak da taylan ve berkan ile iki merkez gibi oynuyoruz cicaldau ofansif orta saha bölgesine yaklaştığı için.

bu dizilişte en azından bir tane defansif işlerde mahir adam gerekir diye düşünüyorum. çünkü üçlüde bile bunun eksikliğini yaşarken iki oyuncu varken daha fazla sıkıntı yaşarız. ki yaşıyoruz da bence. rakipler daha kolay geçiyor ortayı.

bir tane top rakipteyken prese katılıp top çalabilecek, pas arası yapacak ve seken topları toplayacak oyuncumuz olsa daha sağlam görünürüz.

İyi bir yerli kaleci alsak tadından yenmezdi bilhassa seneye yabancı sınırı çok zorlayacak

Danimarka futbolu özel ilgi alanım.
Bazı oyuncuların sende gelişip ekstra olarak kendi kapısını açmasını ayrı koyuyorum altyapıdan yetişip 20 yaşında ben üst düzey futbolcu olacağım diyen futbolcuyu zaten bize bırakmazlar. Yamyam bir ajax var.

Ama her sene iyi oyuncular çıkıyor. Bunları kısa sürede işleyip hemen satacaksın.
Kar odaklı düşünmek lazım, kısa vadede hem oynatıp hem de sıcak para akışı için bakılacak birkaç ülkeden birisi danimarka. İyi bir eğitim veriyorlar.

Tam şuan imkanı varsa alman gereken yatırımı yazıyorum.
Andreas Schjelderup
2 aydır bu çocuğu yazıyorum her geçen dakika daha da zorlaşıp büyük bir futbolcu olmaya adım adım yaklaşıyor
Dün bu 17 yaşındaki yetenek 2 gol attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt