Mehmet Onur Özkan
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 675
- 730
- 588
Ya abi hadi ya. Okay'ın Taylan'dan iyi olduğu tek şey hava topudur. Diyagonal top atamaz, pas arası yapamaz, defans arkasına uzun top atamaz. Stoperden hallice bir adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya abi hadi ya. Okay'ın Taylan'dan iyi olduğu tek şey hava topudur. Diyagonal top atamaz, pas arası yapamaz, defans arkasına uzun top atamaz. Stoperden hallice bir adam.
hem karısı hem de isak pek mutludur degil mi renktaş
BayBence Morutan 10 numaraya geçsin ve yerine sağ kanata hızlı ve seri birini alalım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bak bu bana uyar, bence çok iyi olacak.
Degistirebiliyorsungrup aşamasından çıktıktan sonra ayrı liste mi veriliyor
İkinci devre oluyor gruplardan çıktıktan sonra. Yeni liste veriliyor. Sanırım 3 oyuncu ekleme/değiştirme şansın oluyor.grup aşamasından çıktıktan sonra ayrı liste mi veriliyor
Dün 5 dakika içinde doğru pası yapsa ilk asisti yapacaktı. Kerem sağda daha etkili. Bence sağ kerem sol Bay olmalı. Kendi çocuklarımızı parlatmalıyız. Sonrasında bjk gibi yerlilerin ilk tercihi biz oluruz. Zamanla forma şansı vermek tabiri artık dinozor hocaların işi. Bakın rendersa 17 yaşında bebeyi aldı oyunaBak bu bana uyar, bence çok iyi olacak.
Siyahi birini isterdim açıkçası, böyle Boey gibi bir scout transferi ama BAY da olur.
Bay sol kanat değil mi bu arada?
Evet hocam. ama kesilmese de olur mu ki acabaBabeller mameller girecegine Berkanlar Taylan girer daha iyi bence .
Kesinlikle katılıyorum.Dün 5 dakika içinde doğru pası yapsa ilk asisti yapacaktı. Kerem sağda daha etkili. Bence sağ kerem sol Bay olmalı. Kendi çocuklarımızı patlatmalıyız. Sonrasında bjk gibi yerlilerin ilk tercihi biz oluruz
Açıkçası bu takımda defansta Ufaluji ve ortada Melo yu görmek isterdim. Bambaşka bir takım olurdukKesinlikle katılıyorum.
Acout transferlerini altyapı ile harmanlayarak, büyük takımların radarına gireriz.