Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Popescu’yu kolay kolay vermez. Baya potansiyelli ve yüksek ücret ister. Coman ise sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten. Herifi biz alırsak düşman olur kesin.

popescu nacizane kirmizi cizgim. sevgili @Keramettin TANRIVERDİ bilir. bir kac kez bahsetmistim transfer sezonu baslarinda. latife bir yana, bu genc kardesimiz tum gozlemlerime bakarak diyebilirimki 'romanya futbolundaki en ozel yetenek. pro maca cikmadan once listeme not etmistim vaktinde... mutu gibi bir cita mi yapacak yoksa daha ilerisi mi bunu kendisi belirleyecek....
dunya futbolunda duayen bir spor adaminin kendisine isigi tuttugundan beri basta italyanlar ozellikle juve takipte.
bu duayene de baska bir baslikta bahsetmistim. buldugu isimler hemen hemen superstar oldu genelde.

bir ara isteyene en az 15 m cekecegi soyleniyordu becali'nin... 20 ve uzeri gitmesi olasiliklarda idi potansiyeli ve sonraki gelisim sureci baglaminda... heyecanla takip ediyorum kariyer surecini...

ilk kendisinden bahsettigim donemde de dedigim gibi; bizim almamiz cok zordu en basindan beri.

transfere genel donersek;

takim adina en elzem profil ; gedson.
akabinde 6 no. * biri vardi soylenenen gore kacirdik ne yazikki...

Adettendir: Kac paramiz kaldi?
Seçilmeden önce Haluk-Gokhan Dinç'e göre transfer bütçesinin 40 m euro olduğunu söylemiş başkan.Limit olayına takılmazsak Morutan ile birlikte 25 m euro harcamış bulunuyoruz(Nelson, Cikaldu, Barış Alper, Berkan,Boey,Anhold, Morutan). Alparslan ve Aytaç önceki yönetimin transferi+Oğulcan için de bir bedel ödenecek gibi...Son tahlilde bütçeye göre (zamana yayarak tabi) 15 milyon euro daha bonservis bedeli ödeme düşüncesi var gibi.Onu da ne var ne yok Gedson'a gömsünler, üzerine satış olursa da Halil'e (ben beğenmiyorum, pasaportu nedeniyle) ona para ayirsinlar.

yok doktorum para değil gedson da gelirse iki kanatı yerli oynatmak zorunda kalmazmıyız?
Bekten birini türk yaparsın PVA yedek kalır tabi olursa. yedek kaleci alırsın yaparsın. Halili alırsın forvet yaparsin. Bir kac maç Taylan Berkan oynarsın bu kici kırık ligde

Feghouli'den ziyade Babel ile yolları ayırmak daha iyi olacak gibi, Feghouli hem biraz kıpırdadı hemde yaşı sonuçta daha genç.
Babel aşırı sosyal, klikçi bir karakter. Bu tip adam takıma sosyal yönden yararlı görünür ama hiç farkedilmeyen görünmez problemler de açabilir ne demek istediğimi geniş sosyal çevrelerde bulunan ahbaplar anlayacaktır. Birde hocanın kendi transferi olduğu için başarısız ayrılırsa kendisine laf geleceğini bilir o yüzden kolayca vazgeçmiyor kadro dışı filan kalması mümkün değil bu benim yorumum. El freni görevi görüyor şuan maçlarda, ancak çok aşırı verimsiz oyuncu da değil arada kullanılabilirdi. Yine de gitmesi daha doğru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt