Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Şimdi sırada Gedson-Halil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baronnnnnnbence bugün kap gelir
Sanırım dün gelen menajer Görkem Sağlam ile ilgiliymiş.
İçi dolmamış
Eyüp Yıldız: "Galatasaray Irfan Can Eğribayat için Sekidika + bir miktar para önerecek. Göztepe 3.5m Euro istiyor."
Eğerki 10 noyu almazsa Gedson için bir tık daha umutlanırım galiba 10 numarayı Gedsona saklıyorlar, diğerleri için biraz ağır gelir o forma10 numarayı alacak mı merak ediyorum![]()
yabancı sayısı açısından sıkıntı yaşayabiliriz fakat gedson fernandes şu an elimizdeki bütün oyunculardan daha iyi benceGedson gelirse sistem çöküyor Mustafa
Sıddık kalsın, Yedlini ver Yedlini ver.Eyüp Yıldız: "Galatasaray Irfan Can Eğribayat için Sekidika + bir miktar para önerecek. Göztepe 3.5m Euro istiyor."
Admin yemek yiyormus , 1.5 porsiyon iskenderi bitirir bitirmez halleder.twikırda niye yok?
Ben Gedson geldiğinde 10 no hala boşta olsa bile 83 no alacağını düşünüyorum, Benficada da 83 le oynadı bizde de, bence devam edecektir.Eğerki 10 noyu almazsa Gedson için bir tık daha umutlanırım galiba 10 numarayı Gedsona saklıyorlar, diğerleri için biraz ağır gelir o forma