Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica 7 maçta 7 dk süre vermedigi adamı göndermek için direniyor şaka gibi ama helal olsun Burak elmasa morutan işinde rüstünü ispatladı ..Abdurrahim olsa çoktan 15 e itelemislerdi Burak Elmastan mali konularda çok umutluyum gedsoni tutup 8 milyona aldık dese şaşırmam..
aynen şöyle bi foto sızardı apoda apar topar paraları dökerdi

gedson 15milyon € gs'de ayrıca gedsonun maaşı 3.5milyon €

gedson6.webp

Çok zor maalesef direkten döndük. Başkanları hapse girmese her türlü bağlamıştık zaten.
Bence tam tersi Gedson konusunu çözecekse Rui çözer böylesi daha iyi oldu ben geleceğine eminim burada çok defa Morutan konusunda da her zaman geleceğini tahmin ediyordum bunda da aynı şekilde ne olursa olsun gelecek kaldı ki Halil içinde aynısı geçerli olacak.

Fatih Terim 'in inadı başka bir şey değil, Mostafa Mohamed gibi son yıllarda ligimize en hızlı giriş yapan forvet oyuncusunu kazanmaya çalışmıyor bile

Varsa yoksa bonservisini alıp almayacağımızı Mohamed kendi belirleyecek...
MM de kendini salma görüyorum hocadan mi yoksa nasil olsa buraya geldim kafasida olabilir veya baska oyuncular gibi olmayip en büyük hedefi buydu fazlasi değil.

Yanlış çeviri. Sonunda ev yazmış hikayesinde.

Mls transfer sezonu kapandı Falcao nasıl gitsin Miami’ye.

Babel ya Başakşehir ya Paşa’ya gider bence.
Falcao Meksika’ya gider gibi geliyor.
Yabancı sınırı nedeniyle gerekirse alacağı ücretin üzerini biz tamamlayıp göndermek gerekir bu oyuncuları (Falcao,Babel, Feguli,Yedlin,Omar). Ancak transfer teklifi alanlar hep kritik isimler(Marcao, Muhammed,Diagne, Taylan vs.).Çok hızlı bir planlama gerekiyor.Bu planlamayı yaparken de minimum hata yapmamız lazım, örneğin Lyundama'yı satmak büyük hata olur.

Fatih Terim 'in inadı başka bir şey değil, Mostafa Mohamed gibi son yıllarda ligimize en hızlı giriş yapan forvet oyuncusunu kazanmaya çalışmıyor bile

Varsa yoksa bonservisini alıp almayacağımızı Mohamed kendi belirleyecek...

Bugün ugrassan Cagneyi 4e rahat satarsın gelmiş 30 yaşına kafa desen kırık şu an iyi gibi görünse de asla güvenemiyorum.. Cagne parasina 23 yaşındaki potansiyelli Mohammedi alabiliyorken macera aramaya gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt