Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bello,Kitolano Halil olmazsa Enis Destan ya da Gökdeniz Bayrakdar ile bitirelim transferi

Görkem’i izleyen var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene willem sezona iyi başlayınca kadrolarını incelerken görüp Rangers ile ondan önceki UEFA maçına bakmıştım biraz bana Tolgay Arslan'ı anımsatmıştı ama tabi detaylıca izlemek lazım eğer ucuzsa böyle yatırımlar yapılabilir çünkü bizim ligde iyi yerli şu an yok.

Savunmanın önüne 90 dakika boyunca malafatı dikmiş şekilde gezen bir azman istiyorum.Rakip hücumcuların korkulu rüyası olmalı...

La hoca z kusagi floryada yerini alacak dedi,baris alper gibilerden bahsetti.sacha boeye alternatif berkan mahmut ve yusuf erdem gumus var iste.yedlin ve omardan cikariz artik.berkan regista normalde.yusuf solbekte bile oynayabilir,sagbek,sag kanat,sol kanat ve forvette de oynuyor

Berkan mahmut,yusuf erdem ve eren aydından faydalanmamiz şart.siz demiyo musunuz kerem bazen yedekte olabilir,baris sans bulsun diye?eren aydin kanattan forvete devşirildi zaten.onyekuru gibi kullanabilir hoca.

Stuttgart Atakani salmaz sanki ve kendisi hazirlik kampindan önce, Stuttgart'dan transfer olmayi istemiyorum diyor du.

Kempfi sözlesmesini uzatmiyor Berline satacaklar gibi duruyor, ve adamlarin 3 stoperle sistemi Atakanla beraber 4 + 1 daha cok ikinci takimda planlanan japon stoperleri kaliyor

Ve bu adam bence 2 stoper sisteminde hic yapamaz. Fizikselligi fazla sevmeyen oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt