Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.784
- 11.684
- 1.473
Gitti mi Sevilla’ya ben geri dönmesi taraftarı değilim. Gitsin başarılı olsun.sevillada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitti mi Sevilla’ya ben geri dönmesi taraftarı değilim. Gitsin başarılı olsun.sevillada
yok sakatlık oynadıCengiz'in sakatlığı ciddi miymiş
Ounas istendiğine göre sıkıntı var gibi
kounde gitti gidiyor oraya lak diye alıcaklar ozan'ı bunun ihtimali %76Gitti mi Sevilla’ya ben geri dönmesi taraftarı değilim. Gitsin başarılı olsun.
Marcaoyu 10 dan aşağısı bence zarar olur bu olaylar olmasa 15 den aşağıda satılmazdımarcaoyu üce bese bakmadan gönderip deli gibi stoper arayislarina baslariz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ya bjkliler kadar adi, s…. Bi toplum yok.Dun guvenilir bir italyan gazeteci Sassuolo’nun Kaan’i takimda tutmak istedigini yazmisti zaten ben de burada paylasmistim. Simdi de vazgecti yaziyorlar. Haberin icinde de kulubu birakmak istemiyor yaziyor.
Öyle olacak zaten 26ya geleni satacaz artık. Fabrika gibi olacağız. Ajax bizi kıskanacak.Mohammedte 2 yıl sonra yaşlanacak bu yıl sattık sattık![]()
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet bu dün oldu güncel kalmak istiyorsanYusuf Demir Avusturya’nin milli takim kadrosuna cagrilmis
Renktaş bu geceki mesajın in PM atar mısın yav bana da merak ettimGecenin 3ünde uyumayıp transfer peşinde koşan has 63 gsli
Yazamam reis geçenlerde kaynaksız diye ban yedim![]()
Banlayın bu vatandaşı bu nedir ya Gedson bitmişmiş kaynak hisleriymiş.Hislerim
Heycan ve göğsümdeki baski gitti şükür.birde uykuya gec dalmazsam iyileşeceğim ama kendimi cok sıkıyorum uyurken.onemli bi gorusmem var,gun saydigimdan boyle oldu sanirim.5 gun var![]()
Baris alperi ve emre kılıncı alsa oyuna ilk,kimse kizmaz hocayaHalil çok kritik .
Hocanın Babel , Akbaba gibi oyuncuları sahaya surebilme konusunda elini daraltmak lazım.
Görkem filan da alınırsa lokum gibi olur.
En tehlikeli oyuncu tipi mevkisiz oyuncular.Anadolu takımlarında parlıyor ancak ne kanat gibi hızlı ne 10 numara gibi golcü ne de 8 numara gibi tempolu oyuncular bunlar, sadece yetenekli oyuncu sınıfına giriyorlar.Ne tesadüf ki bizdeki Emre Akbaba, Emre Kılıç dâhil Fener'de Deniz Türüç, İrfan Can,Mert Hakan hatta BJK'deki Oğuzhan,Salih hepsinin bekkleneni verememesi tesadüf olamaz.Bu oyuncular ya dönüşecek (o aşamada fiziksel ve mental dönüşüm çok zor)ya da rotasyon oyuncusu olarak kalacaklar.O degilde, iyi ki irfani almamisiz. Zorlandigi an adalesi atiyor.
Sagolasin.Rahatlik batiyo simdiki genclere abi,bana da oyle oldu.onemli bisey yokGeçmiş olsun
•quod erat demonstrandum•