Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim : Bundan sonra oyuncuların geçmişine değil geleceklerine yatırım yapacağız.
Mostafa Mohamed (23)
Sacha Boey (20)
Barış Alper Yılmaz (21)
Alexandru Cicaldau (24)
Berkan Kutlu (23)
Morutan (22)
Victor Nelsson(22)
Teşekkürler Hocam :)

Giren oyuncular: Babel, Arda, Ömer & E. Akbaba

IMG_20210825_134405.jpg

Fatih Terim : Bundan sonra oyuncuların geçmişine değil geleceklerine yatırım yapacağız.
Mostafa Mohamed (23)
Sacha Boey (20)
Barış Alper Yılmaz (21)
Alexandru Cicaldau (24)
Berkan Kutlu (23)
Morutan (22)
Victor Nelsson(22)
Teşekkürler Hocam :)
bu strateji ve söylemi açıkçası ben popülist bulmuştum aslında evvelden beri vardı ama cengiz ve apo yönetimi bir çuval inciri berbat etti kimbili ne oyuncular kaçırdık bazıları zaten önümüzde duruyor.

bu dönem ben bu denli aktif ve inatçı bir şekilde bu stratejiyi uygulayabileceğimizi sanmıyordum.yaşlı oyuncuları da satıp sırtımızdaki kamburdan kurtulabilirsek kulubün resmen geleceğini kurtarmış olacağız.

bizim taraftarda da artık bir bilinçlenme var , bu açıdan gurur duyuyorum camiamızla.Lisenin yenilikçi vizyonunun da çok katkısı var , kimin seçildiği mühim değil.

Taraftarımızın tek olumsuz yanı kendi oyuncularımıza yeterince destek olmuyoruz çok çabuk ve objektif olmadan eleştiriyoruz.Oyuncularımızı değersizleştiriyoruz.Ayrıca bir anda göğe çıkartmalar , milyon euro değer biçmeler de yine aynı sebat eden davranış bozuklukları.Bu yönümüz bana bjkli taraftar profilini anımsatıyor ve ben bunu kanıksayamıyorum.

Taraftarın ayakları yere basmalı , sabırlı olmalı olumlu ve olumsuz anlamda da.

Getirin lan Çinlileri, adamlar sana 3 ayda komple stad yaparlar, biz 3 ayda sahayı düzeltelim.

Şaka maka ingilizler bu çim işinden anlıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

............... O
..... Ox.......... O
O...... 0.....0.......0
0.......0.......0................0

Top bizde diyelim luyinin ayaginda normalde olmasi gereken dizilim boyle 30 35 metrede tum takim durup ters koseden atak baslaniyor bayern analizinde gordum bu dizilimi tam olmasada buna yakin

Biz ise boyleyiz
................ O
...... 0x.............0
................0
0..................0...............0
.....................................
....................................
0................ 0................. 0
.............................
.................0

Bunu hala anlayamiyorum rakip 3 kisiyle bastigi an komple kilitleniyor pas istasyonlari, onun icinde stoper ve kaleci paslasmalari izliyoruz surekli

Arada bir ilk dizilimi yapiyoruz ve muthis çıkışlarimizda oluyor misal cicaldau kerem atagi ilk yari
Ikinci yari boey ve fegh yapti hatayon hat arkasinda devasa bosluklar bulduk ama bunu surekli yapamiyoruz

Kadir Çetinçalı: Marcao'ya talip var. Durumu 2 gün içinde belli olacak. Napoli ile pazarlık sürüyor

Kadir Çetinçalı Marcao'yla ilgili Napoli'yle pazarlık var, 2-3 güne gelişme olabilir diyor.

Karnim gidiklandi heycandan.gala sevgisinin ve hocanin aciklamalarini kimse dikkate almamis.hoca demistiki falcao,babel,feghouli gibi oyunculardan cikarsak morutan gelebilir demişti.falcao ve babel gidecek.eylulde fırsat tranaferlerinden soz etti hoca.genc oyunculari tecrubelilerle harmanlayacağız dedi baskan da.firsat transferlerinden biri yıldız bi isim olacak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt