Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah moralimi bozdular ya.

Gedson ve Halil gelsin, gerekirse başkası gelip gitmesin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

1629958277284.webp

Adini unuttum ama dinledigim bir yorumcu guzel acikladi bu "avantaji". Simdi, bizim butcemiz belli. Kafamiza gore oyuncu alip getiremiyoruz. Ama milli takimlar seviyesinde, Mancini mesela, tum Italyan oyuncular havuzuna hakim ve bir ucret odemeden istedigi oyunculari (kafasindaki oyun planina gore) milli takima cagirip kullanabiliyor. Bizim boyle bir sansimiz yok olmadigi gibi bunu dunyada yapabilecek takim sayisi da bir elin parmagini gecmez.
Erman Toroğlu

Sol ayakli stoper elbette zorunludur diyemeyiz ama olursa daha iyi olur. Bu arada marcao giderse kaan ayhani zorlayacagimizi düşünüyorum. Hem sag beki hem stoperi yedekler, hem de yerli. Hatta 3 stoperli oyunlara da acik oluruz

Şuan elimiz mecbur luyindamaya ama hatay maçında yediğimiz goldeki hatası ve çıkarken kaptırıp faul olan pozisyonda gene güven vermedi bu adam bizim takım için uygun bir oyuncu değil ozan kabak da benim çok çok beğendiğim bir oyuncu değil ama Nelson ozan olsa sırf luyindama olmadığı için olumlu bakarım.
Kaan Ayhan bjk ile anılıyor sözde GS idi gelse senenin en yararlı transferi olacak ozana verilecek para ile marcao gidecek ise gelecek para ile ya Kaan Ayhan alınmalı yada başka yerli bir Türk defans .
Yedek kaleci de kaliteli olursa içerdeki maçlarda yedek kaleci ile çıkıp yabancı kuralını atlatabiliriz.
Sol bek performansı da şuan a kadar iyi değil hayırlısı...

akintola sakatlanmis 2 ay yok diyorlar. Yunusu kiralasak banko oynar suan. pa dibba ve eze iyi durumda degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt