Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan puzzlenin bir eksik parçası kaldı o da orta sahaya bir takviye, onun dışında Halil , İrfan gibi transferler yabancı sınırı sorununu rahatlatacak gençleşme hareketini devam ettirecek hamleler

bu arada guardiola 2023de ayrılıp ya milli takım ya da güney amerikadan ya da avrupanın aşka erlerinden heyecan yaşayabileceği bir takım çalıştırmak istiyormuş

neden olmasın derim heyecanın alasını yaşar bizde
Ortağı oldu Girona'ya gider ya da başka kulüp alır onu çalıştırır.

tomas riberio gecen yil 17 mac kacirmis sakatliktan.
20210826_111921.webp

Abim Beşiktaş’lı diyor şampiyonlar liginde iç saha dış saha farketmez rakipler bizden korksun diyor. Abi dedim covidden kolanyayı fazla çektin sanırım. Olabilir çok pis gaza geldik diyor
Tjk şampiyonlar liginde başarıya alışık demişler bir de, bir sezon Uefa grubundan çıktılar diye :asd:

Tjk şampiyonlar liginde başarıya alışık demişler bir de, bir sezon Uefa grubundan çıktılar diye :asd:
Walla ciddi ciddi inanıyor. Diyorum abi şöyle bir grup gelse, diyor hiç şansları yok. Bunlar gerçekten tinerci abim de olsa gizli gizli bişey çektiğinden eminim 🤣🤣🤣

Walla ciddi ciddi inanıyor. Diyorum abi şöyle bir grup gelse, diyor hiç şansları yok. Bunlar gerçekten tinerci abim de olsa gizli gizli bişey çektiğinden eminim
Bunlardaki cahil cesareti. Baktığın zaman Avrupa'da hiç bir zaman başarılı bir kulüp olmadılar, ne olduğunu bilmiyorlar. Bizim düştüğümüz gibi gruplara düşseler boylarının ölçüsünü alacaklar ama eşşek balı var heriflerde.

Napoli
Benfica
Kiev
Monaco
Leipzig
Porto

Bir tane kafa takım çekmediler iki senede.

Mustafa Cengiz yonetimini oyuncu satisi konusunda iyi olmadiklari icin elestiriyordum. Bakalim bu yonetim oyuncu satabilecek mi.

Kolpa olduğu giriş cümlesinden belli olan yıldız bir 10 numara duyumuna ihtiyacım var şu sıralar.

bu arada guardiola 2023de ayrılıp ya milli takım ya da güney amerikadan ya da avrupanın aşka erlerinden heyecan yaşayabileceği bir takım çalıştırmak istiyormuş

neden olmasın derim heyecanın alasını yaşar bizde
Guardiola felan bizim ligde yapamaz hocalığından dolayı değil bunlar Bi sistem içinde çalışan liglerde başarılı olur bizim liglerde olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt