- 16 Haziran 2010
- 204.133
- 156.219
- 6.838
Gecmis olsun.Orta sahamiz bana barış Ayhan Mustafa orta sahasını anımsatıyor Berkant=barış Ayhan=cicaldau Mustafa=Taylan
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun.Orta sahamiz bana barış Ayhan Mustafa orta sahasını anımsatıyor Berkant=barış Ayhan=cicaldau Mustafa=Taylan
2 sene sonra okurGecmis olsun.
Adam gelirken çiğ et yer, mızrakla gezer, okuma yazma bilmez demişlerdi, adam salon beyfendisi çıktı.
ProfesörAdam gelirken çiğ et yer, mızrakla gezer, okuma yazma bilmez demişlerdi, adam salon beyfendisi çıktı.
Sezer bey 3 saat once de kasinmis idiBu cicaldau beş para etmez toptan kaçıyor belli ne mal olduğu
Orta sahamiz bana barış Ayhan Mustafa orta sahasını anımsatıyor Berkant=barış Ayhan=cicaldau Mustafa=Taylan
bize bişey katmaz. dön dolaş aynı adamlardan bıktım şahsen . dünyada 5 bin tane ortasaha oyuncusu var bize göre 3-4 tane var sanki.sevmez misin
Çok bile durdu kartkuşSezer bey 3 saat once de kasinmis idi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bize bişey katmaz. dön dolaş aynı adamlardan bıktım şahsen . dünyada 5 bin tane ortasaha oyuncusu var bize göre 3-4 tane var sanki.

kesenin ağzını açmışlar zaten kaliteli bi adam bulsunlar, en kötü boey gibi scout transferi yapsınlar. seri defans arkasına pas atma dışında bize bişey katmaz bence. çok yumuşak bi tarzı var,bize tam tersi ortasahaya sertlik katacak bi adam lazım ayrıca kariyeri düşüşte olan bitik bi adam.scout yapınca da elin arabı gelişmemiş adam için 5 milyon istiyo işte. aradıktan sonra milyon tane herif var da hem en azından bu seviyede kendini kanıtlamış, hem de beleşe yakın bi piyasaya düşmüş bi herifi bulmak kolay değil. yoksa harcayacak paramız varsa seri'ye tamah etmeyelim tabi.