- 6 Eylül 2014
- 94.499
- 65.203
- 4.608
Ajax dortmund cikarSonuncu olur.İlk 2 de Sporting ve Dortmund olur. At fava.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax dortmund cikarSonuncu olur.İlk 2 de Sporting ve Dortmund olur. At fava.
Sporting ligindeki gibi oynarsa lider çıkar benceAjax dortmund cikar
Avatarinda cuk oturuyordu Gelmedi City ve A grubuBalına koyayım kahpe tjk
1 puan dahi alamaz fark yer real durum bu aslında.ama talih durumu ne olur onu bilemeyiz.normal şartlarda kendi sahalarında 2 farkla yenilirler deplasmandada enaz 4 farkla kısmetse.ama dediğim gibi hayat normali yaşatmıyor bazen.neler yaşayacaklarını görecez yaşarsak ALLAHın izniyleAvrupa Ligi grubu gibi kura çekmiş tinerciler
Gerçi hepsi de ciddi oynayan takımlar, gerçekten bu gruptan 4 puandan fazla alamaz bjk
Benfica'nın grubu belli olduğunda yöneticisini gösterdi Rui Costa yoktu Luisao vardı. Yani görüşme vs uydurmaymış.
Şu an içtiğim viski kadehi o ANÇ isimli şahsa girsin.Avatarinda cuk oturuyordu Gelmedi City ve A grubu
Ya şu muhabirlerin 2grlık akıllarıyla teori kasıp haber yapmasına tutuluyorum yoksa bize gelecekse gelir bir şekilde.Vermiceksen oyalama beni kızım diyesim geliyor rui costaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya şu muhabirlerin 2grlık akıllarıyla teori kasıp haber yapmasına tutuluyorum yoksa bize gelecekse gelir bir şekilde.
Benfica'nın grubu belli olduğunda yöneticisini gösterdi Rui Costa yoktu Luisao vardı. Yani görüşme vs uydurmaymış.
Umarım gelir yoksa bir şeyler eksik kalmış gibi hissederim.Bence 1 eylüle kadar belli olmaz gelirse yine son dakika gelir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası yok desemCosta değil mi bu yoksa ben mi benzetiyorum. Çok benziyor saçı, dudakları falan
Ekli dosyayı görüntüle 136287

Saçı falan aynı yav. Burun deliklerinin kenarı bile aynı. BilemedimAlakası yok desem![]()