- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Alıp gidiyor adam fizik olarak iyice kendini buldu. Taraftar çok iyi yaptı tezahurat ederek. Daha da iyi olacak bence.Diagnenin değeri 10 m eurodur aşağısı kabul edilmez. Adam aygır gibi santrafor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıp gidiyor adam fizik olarak iyice kendini buldu. Taraftar çok iyi yaptı tezahurat ederek. Daha da iyi olacak bence.Diagnenin değeri 10 m eurodur aşağısı kabul edilmez. Adam aygır gibi santrafor
Gokhan zan
bu kaynak yasak mı
bu kaynak yasak mı
Bu sene gerçekten bambaşka diagne izleyebiliriz( tabi klask diagne gibi bi zamandna sonra kafayı kırmazsaAlıp gidiyor adam fizik olarak iyice kendini buldu. Taraftar çok iyi yaptı tezahurat ederek. Daha da iyi olacak bence.
İki alakasız pozisyonlarda oynuyor saçma bir haber olmuş.
golde top falsolu mu gitti kaleci mi hata yaptı; kaçaktan izledim anlayamadımPVA'da inanılmaz bir aidiyet duygusu var.Adam kaptan doğmuş.Saha liderlerimizden biri olacak.
Ayak tenisi sağolsun renktaşHer fırsatta kuzey takımlarının kondisyonunu övenler .. bu gün acaba rakip mi köyü biz mi iyiydik diyorlargayet iyiydi takım.. babeli emreyi vs zaten kimse istemiyor onda hemfikiriz bugün size ekmek çıkmaz haydi iyi geceler..
Top dümdüz gitti ama sert vurdu bayagolde top falsolu mu gitti kaleci mi hata yaptı; kaçaktan izledim anlayamadım![]()