Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senol ve terimin taktik teknik sistem bilmediginin kaniti bu adamdir ikisinde de turkiye uzerinde kadro yoksa hicleri oynatiyorlar milli takimda su adamdan faydalanamadi cunku top hakana gelmedi bizde de durum ayni karambol futbolu
Sanki lucescu zamanında manyak oynuyordu. Adam milli takımda oynayamiyor işte.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl raporluyoruz
Buyur Renkdaş.
Screenshot_20210821_193634.webp

Son gün Falcao, Babel, Feghouli, Yedlin , Sekidika gider, Gedson, Morutan, Olaru, Kaan Ayhan, Halil falan gelebilir, öyle bir kargaşa kaos dolu bir gün olabilir.

Gedsonin ne küfürler ettiğini az çok tahmin ediyorum...
12 yıl önce amatorde oynuyordum.. İlk 2 sezon herşey çok iyiydi 3. Sezon işlerim yogunlasinca antrenmanlar falan kacmaya başladı biraz kilo aldim bir de kulüpten uzak bir yerde çalışmaya başladım hoca da beni kesiyordu haklı olarak..Sonra bir akşam beni aradı bok gibi gidiyoruz bu hafta iyi hazirlan hafta sonu mutlaka oynaman lazım dedi..Neyse gaza geldim idman falan yaptim hafta içi c.tesi sahaya gidiyorum peder dedi ben de geleyim izlemeye.. Hoca kadroyu açıklıyor ben yedekte bile yokum asdghjjj kufrede kufrede çıktım onca yol teptik bari yemek ismarlayayim pedere dedim ..
Cidden sağlam stoperimdir hücum orjinli olduğum için topu da çok iyi kullanıyordum ve bu hıyar adam ilk sezon sonu beni isteyen 2-3 kulüple beni gorusturmemisti bile o satılık değil diye 😆

Burak Elmas : "Dün yaptığımız açıklamalardan sonra, sosyal medya, telefon ve e-posta yoluyla kararlı duruşumuza koşulsuz destek veren camiamıza yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum. Haklı mücadelemizden daha da güçlenerek çıkacağımıza inancım tamdır."

#BirlikteÇokŞeyBaşaracağız

bizim stadyumun çatısından ötürü bir sıkıntı var sanırım. yeterli güneş alamıyor çimler

daha evvel de bu durum konuşuluyordu.
Şuan suni çim ekimi sırasında drenaj sisteminde sorun çıktı falan denilmiş çayıyla falan alakasız bir durum bu.
Acayip sinirlendim yani herşeyiyle sıfırdan yapılan şeyde nasıl sorun çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt