Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darılma hiç reiz

Ftyi eleştirirken smileyle cevap verdin bu ne der gibi

1 gün sonra anti ft saflarında yer istedin

Ondan dokundurdum,kb alındıysan
Bu emoji mi
ft ile ilgili bir şey göremiyorum yazında
forumu karamsarlığa sürüklemeye ant içmişsiniz
1 maçla cica'yı casper ilan edip geçen senenin en faydalı oyuncusu taylanı 1-2 maçla yok sayarsan o emojiyi atarım elbet

1629571519979.webp

shalk deplasmanında da iyiydik
muslera yine satış yapmıştı maçın başında
içerdeki şalk ve dep. moscow maçları ise shit olanlardı

Evet hayrican o depde iyidikde porto macini bence hicbir mac gecemez son donem acik ara en iyi o macdi

Schalke deplasmanida biraz kaotik oynamistik icerde ki loko maci gibi

Fatih Hoca geçen sene şampiyonluğa yürürken 'gitsin, kovun' diyenler içinde bulunmadığımız için eleştiriliyoruz
Şampiyonluğa giden takımın hocasını göndermesi kadar saçma salak bir şey olamaz
Bugün ise oynadığımız oyun kabul edilemez, haliyle de sezon başı olduğu için hoca gitsin isteyebilirsiniz, gayet doğal bu
Hocanın şu an gitmesini istemek hocaya kin tutup, nefret kusmakla aynı şey değildir, ama dediğim gibi geçen sene şampiyonluk yolunda her hafta soluğu hocanın başlığında almak da saçmalığın dik alasıdır
Bu forumda ortalığı birbirine katmaya çalışanların amacını hiç anlamadım, anlamayacağım da

Önyargılı olmadan okuyun.
Elestirilerinde hakli ( Fatih Terim'e elestiri altinda hakaret edilmesi ve ozellikle basarisiz olarak birakmasini isteyenler var)
Fakat Fatih Terim ve Fatih Terim'e kosulsuz destek verenlerin de sanki Fatih Terim de yonetimle beraber algi yapmamali. Onceki yonetim ne kadar rezalet kararlar verdiyse Fatih Terim de ayni rezalet kararlari verdi.
Ayrica medya 10 milyonluk bjkyi neden konussun? Rating kimdeyse o takim konusulur.
Oynanan futboldan kim memnun? Yaw eskiden gunlerce maci bekleyen ben, simdi mac izlerken kanal degistiresim geliyor. Ne kadar efsanemiz olsa da calismiyor gercegini degistirmez.
Basarisiz olarak birakmasini istemiyorum . Kendisi de istiyorsa disariyla degil iceriyle, futbol takimiyla ilgilensin.
Bu arada insallah bu sene sampiyon da olsak %100 birakmali.

Bu emoji mi
ft ile ilgili bir şey göremiyorum yazında
forumu karamsarlığa sürüklemeye ant içmişsiniz
1 maçla cica'yı casper ilan edip geçen senenin en faydalı oyuncusu taylanı 1-2 maçla yok sayarsan o emojiyi atarım elbet

Ekli dosyayı görüntüle 135521
Doğru ama o msj ftyi eleştiri ekseninde yazılmıştı

Yinede haklısın

2000 yüzünden ft
2021 yüzünden taylan
2006 yüzünden arda
2018 yüzünden feghouli
2015 yüzünden muslera

Yı eleştirmek abes çok haklısın

Cicalduda çok aktifti zaten ,sonraki maçlarda ateş gibi oynama ihtimali varken maçtaki silik oyununa casperdı demek saçmaydı yine haklısın

-----------yerli kaleci----------
boey----nelson--yerli----anhold
-------gedson---berkan---------
yabancı----cicaldau---yabancı---
---------mohammed-------------

Özellikle lig için böyle bir kadro oluşturmalıyız.
iyi bir yabancı defansif orta saha alınıp zaman zaman berkanın yerine kerem olur. orta saha sırf yabancı olur.

Buradaki kilit nokta defansda kesinlikle en az iki yerli kullanmalıyız.O zaman oyuncu gönderimine göre istediğimiz kadar yabancı oyuncu alabiliriz.Bir şekilde uzun maratonda her türlü kullanırız.

Bu çocuk çok fena bir şey olacak gibi duruyor.

Bu kadar kısa sürede İngilizce'yi bu kadar doğal ve aksanlı konuşabilmesi bile ciddi bir uğraş gerektirir. Türk İngilizce'sine hiç benzemiyor.

Attığı gol de çok güzeldi. Allah yolunu açık etsin.

Bence lisede öğrendiği İngilizce’dir bu. Üzgünüm ama daha iyi seviyede değil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hakareti kenarda bırakarak,özellikle hoca ilgili eleştirilerde ısrarla sınır çizilmek isteniyor. eleştirin ama pofuduk pofuduk,yumuşacık eleştirin tadında. Eleştiri/protesto artık ne derseniz deyin,rahatsızlık yarattığı kertede işe yarar.

Hocanın 2000 yılında ısrarlı şekildeki vedasına ağlayarak tepki vermiş bir taraftarım. Gelinen noktada ise en dip romantik argümanlar hariç savunulacak bir yan ve gerekçe göremiyorum. Gözüm kanıyor,içime daraltılar basıyor maçlarımızı izlerken. Resmen ekran başında gerginlik yükleniyorum. Bu durum yalnızca bu sene için değil,ikinci şampiyonlukta da (belli sekans harici) aynıydı,son iki senede de. Buna tepki önyargı,tahammülsüzlük değil artık kötü oyuna doymuş olmak ve ışık görememektir.

Takımı elbet heyecanla destekleyeceğim,ancak gittiği ana gün saymaya da devam edeceğim.Kendisine dair bir inancım yok. Ve evet iyiye gidilmediği her hafta daha kuvvetli eleştireceğim.

Ayrıca jorge jesus hayat seni bildiği gibi yapsın.Kayserili etmezdi ettiğinizi.

Doğru ama o msj ftyi eleştiri ekseninde yazılmıştı

Yinede haklısın

2000 yüzünden ft
2021 yüzünden taylan
2006 yüzünden arda
2018 yüzünden feghouli
2015 yüzünden muslera

Yı eleştirmek abes çok haklısın

Cicalduda çok aktifti zaten ,sonraki maçlarda ateş gibi oynama ihtimali varken maçtaki silik oyununa casperdı demek saçmaydı yine haklısın
Al işte yine ft'ye çekmeye başarmışsın işi
yahu o mesajda taylan kötü cicaldau kötü, hoca gitsin desen emin ol o emojiyi atmaz hatta beğenirdim postunu
Taylan'ın neler yapabileceğini biliyoruz geçen sene tek başına orta sahayı idare etti, form durumu kötü, demek ki antrenmanlarda sorun var deyip hocayı eleştirebilirsin bu tamam da gidip direk oyuncuları yok sayıyorsun casper felan

Şimdi de 2000 ft'sine çekmişsin işi
NE ALAKA ALLAH AŞKINA

Siz hocayı kafanıza takmışsınız, gitse de yine gider başlığına itibarsızlaştırmaya yönelik mesaj yazarsınız herhalde.
Mesajlarım hoca ile ilgili olmamasına rağmen yine lafı hocaya getirmekteki takıntının amacı ne hakikaten anlamıyorum
Ben ft neferi veya sen antift neferi değilsin burada hepimiz Galatasaraylıyız(umuyorum)
Benim ağzımdan arda,feg,muslera lafı da çıkmadı ek olarak. Lafı başka yerlere çekerek algı yapmayalım

Bu kadar uzun da yazmazdım da neyse
2000 ftsi ha :):):)

Neyse inşallah hoca ayrılır da şu forumdaki ft-antift tartışmaları da son bulur.
Umarım son bulur yani

Yalniz Baskan, sen de Evren'e önyargılı mesaj atmissin
Adamin mesajini okudum, oyle haksiz oldugu pek soylenemez.
Ben kaç yıldır adminim, forumda kimin hangi profilde olduğunu biliyorum.

Evren'e de kötü niyetli bir şey demedim, hiç tanımayan birisi açsın postlarını okusun, takıntılı ve pesimist olduğunu söyler zaten, bu ön yargılı olmamaya engeldir çoğu zaman.
Elestirilerinde hakli ( Fatih Terim'e elestiri altinda hakaret edilmesi ve ozellikle basarisiz olarak birakmasini isteyenler var)
Fakat Fatih Terim ve Fatih Terim'e kosulsuz destek verenlerin de sanki Fatih Terim de yonetimle beraber algi yapmamali. Onceki yonetim ne kadar rezalet kararlar verdiyse Fatih Terim de ayni rezalet kararlari verdi.
Ayrica medya 10 milyonluk bjkyi neden konussun? Rating kimdeyse o takim konusulur.
Oynanan futboldan kim memnun? Yaw eskiden gunlerce maci bekleyen ben, simdi mac izlerken kanal degistiresim geliyor. Ne kadar efsanemiz olsa da calismiyor gercegini degistirmez.
Basarisiz olarak birakmasini istemiyorum . Kendisi de istiyorsa disariyla degil iceriyle, futbol takimiyla ilgilensin.
Bu arada insallah bu sene sampiyon da olsak %100 birakmali.
O postu paylaşmam fikir paylaşımıydı %100 katılınacak bir post değil ama doğru noktalar var.

Bazı kendini tatmin etme ihtiyacı güdenlerin yine fikirlere bu kadar saygısız olması beklentim dahilindeydi ama seninki makul bir düşünce.

Başarılı olursa gitmez ama ben de bu sezon kendisi deneyip, olmazsa ayrılacağını düşünüyorum.

Taraftarın suçlanması konusunda da düşüncem hep sabittir, taraftarın bir noktada hatası varsa en son sıradadır, önce yönetim, teknik heyet ve oyuncular gelir.

Eleştiri kültürünün yerleşik olması konusu ise bence palavra, en son kim güzel top oynattı, en son kim Avrupa'da başarı yaşattı? Gören de FT yokken başarıdan başarıya koştuk sanacak ki son 2 senede Koç'un aleni karalama kampanyasına başladığı döneme kadar saha içini en çok eleştiren bendim, hala da eleştiriyorum ama yanlışlar değil de yalanlar üzerinden eleştiri yaptığını zanneden zihniyete de had bildirmek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt