Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Bu Morutanı bi şekilde alacaklar galiba, bide limit ve kontenjan sorunu var. Bir yönden iyi oldu fiyatı hergeçen gün dahada düşüyoSağ Kanat için hiç İsimler dolaşmiyir yaaa :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Morutanı bi şekilde alacaklar galiba, bide limit ve kontenjan sorunu var. Bir yönden iyi oldu fiyatı hergeçen gün dahada düşüyoSağ Kanat için hiç İsimler dolaşmiyir yaaa :/
Yapmamız gereken şey tam anlamıyla şundan 5-6 tane alıp görevlendirmek.
3 Yıl müsade istedi Hoca.4 yılda bir takım kuramadı.
Yapmamız gereken şey tam anlamıyla şundan 5-6 tane alıp görevlendirmek.
Gedson Benfica'da kalacak haberi TV'de
Bu da bizim özel Antreman Metodu.Yapmamız gereken şey tam anlamıyla şundan 5-6 tane alıp görevlendirmek.
Bu kadro bogar iste gedson Halil false 9 gibi. Ozaman kaleci sart iste._____________Gedson
_______________________ Cicâldău
#PlaymakerKanat_________________Kerem
___________________Halil
______________________Mostafa
Güzel olabilir, Gedson - Alex tandemi tutarsa arkalarında defansif ön-libero olmazsa da
Zor maclarda ise, Berkan dahil olur, Halil-MM birisi yedek olur.
Hocama yazar
Ulan bende seni ficarGedson Benfica'da kalacak haberi TV'de
Galatasaray kalitesine uyan Turkish GK.kim olacak ? Onu da yaz :-)Üste Yazdim fikrimi.
Neyse tekrar Yazdim:
-----------------turkish----------------
Boey---nelsson---luyi/mar--pva
-----------cica-------taylan/berkan gelirse ged.
Kanat----------halil----------kerem
-------------------mosy-----------------
Gelecek seona da uyuyor.
Oyunun hizlanmasi ve pressing ile oynayabilmemiz icin 4231 dönmemiz lazim.
Kaleci sart, Halil false 9 gibi Müller gibi oynar. Kanatta sart oglu sart.
Kiralık düşünülüyordur 1 Eylül sonrasımarcao varken stoper gelmez yani ozan ihtimali konuluyosa marcao gider
katılıyorum. türk futbolunun geri kalmasının sebebi antrenman ve dolayısıyla antrenör kalitesizliğidir.
Bu da bizim özel Antreman Metodu.
Bütün takım nasibini alıyor.
Muhteşem değil mi yahu. Takımda bireysel gelişim koçu yok. Sonra kerem ayağında top eziyor, muhammed eski gücünde değil, yunus bizim seviyemizde değil.katılıyorum. türk futbolunun geri kalmasının sebebi antrenman ve dolayısıyla antrenör kalitesizliğidir.