Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 20 yıldır transfer dönemlerini takip ederim,bu süreci belki 100 defa yaşadım.Gedson gelmeyecek kardeşim artık bu konuyu kapatalım.Şimdiye kadar ismi bu kadar konuşulan ve istenen adam kim oldu ise o bize gelmedi.
Falcao, Feghouli, Bruma da kendi dönemlerinde çok konuşuldu ve geldiler sonunda.

E9PaFxmX0AQRk_7
kahrol kadük tff

aliyi kaybetmek bi hataydi.berkan mahmut gibi sagbek,regista oynayan ve yusuf erdem gibi sagbek,sag kanat ve sol kanat oynayan iki degerli oyuncuyu kaybetmeyiz umarim

Ya gedson gelir elbet gelir de gelmesi için önemli bir şey eksik bilin bakalım ne
"Cash para" 6+6 12 iki taksitte desen yarın gönderir. 4 seneye yayılmış bonservisle almaya kalksan elbette süründürürler.
Sponsor destekli oyunlar çevirmediğimiz sürece bu transfer çok zor.

Beşiktaş falan işlerini de geçsinler kiralık bu ülkeye vermezler vereceklerse de zorunlu opsiyon eklerler onu da cash isterler bilin bakalım Beşiktaş'ta ne yok. Evet onlarda da "cash para" ş.liginden gelecek parayı bile şimdiden erittiler.
Hadi biz hiçbir Avrupa kupasına gitmediğimiz halde harcama limitlerimiz bile neredeyse 1.5 katı bunlar bu açılmayla seneye olası başarısızlıkta Tv'de yine dilenirler.

Bizim bu haklı çıkışımızdan sonra ilk 4 zor bence. Şampiyon olursak futbol tarihinde devrim yapmış oluruz.

Falcao, Feghouli, Bruma da kendi dönemlerinde çok konuşuldu ve geldiler sonunda.
Evet yazilinca aklıma geliyor haklisiniz,ben biraz kötü örnekleri hatırlıyorum kanımca.Düşününce Lincoln,Elano gibi isimler de aklıma geldi.Galatasaray'in oynadığı kötü ve umutsuz oyun düşüncelerimize sirayet etti sanırım.

Kralhandacıların Adana demir spor'un maçlarını takip etmesi lazım her maç adeta bir resital sunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt