Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 1 eylül'e kadar nöbeti kilitleyelim. hakkımızda kolpadan duyum bile yok. takım rakip kaleye gidemiyor kanatlara yaratıcı oyuncu alamıyoruz ama sevgili imparatorumuzun kaleci ile stoperler arasındaki paslaşma fetişi için 7 m € para döküyoruz.

Başkan çıkıp diyor ki Feghouli ve Falcao ile vedalaşmak istiyoruz, maliyetleri fazla faydaları yok diyor. Müthiş imparatorumuz bu tipleri kadro dışı bırakıp u-19 antrenmanına yollamak yerine oynatmaya devam ediyor. Adam da zaten süre alıyorum, maaş da kallavi, ee İstanbul'da paran varsa güzel şehir diyip takımdan ayrılmayı dahi düşünmüyor.

1,5 milyon Euro bonservis ödenen adam 5-1'lik maçın rövanşında şov için 45 dakika oynatılıyor. Ee tabi Arda abisinin maç başı parası olmazsa fakr-u zaruret içinde bitap düşer. Lafa gelince oyuncuların geleceğine yatırım yapıyoruz.

Ben artık kendisini Galatasaray'ın sahibi sanan, gelişmeyi, tavsiye almayı, yanlış yaptığı şeylerde uyarılmayı kendine zul gören kişilerden sıkıldım. Ders almam ders veririm diyen köhnemiş şahıslardan kurtulmadan güzel futbol izlememiz imkansız.

Transferden bağımsız burda yorum yapan binlerce insan var acaba kitlesel bir tepkinin aktörü olmak hiç aklımıza gelmedi mi?Yani mesela Twitter'dan hiç bir kampanya başlatıldı mi öncü olarak.Benim aklıma gelmiyor ondan sordum.Ayrica Burak Elmas'in açıklamalarından sonra böyle bir girişim olmasini bekledim ancak böyle bir girişimde olmadi sanırım.Burasi bir şekilde bir STK sayılır ve güncel olaylara tepki vermek gerekir ki hele ki bu olay Galatasaray'ın üstün menfaatlerini konu ediyorsa.Bence forum yönetimi bu konuda yetersiz kalıyor.Bu konuda daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Transferden bağımsız burda yorum yapan binlerce insan var acaba kitlesel bir tepkinin aktörü olmak hiç aklımıza gelmedi mi?Yani mesela Twitter'dan hiç bir kampanya başlatıldı mi öncü olarak.Benim aklıma gelmiyor ondan sordum.Ayrica Burak Elmas'in açıklamalarından sonra böyle bir girişim olmasini bekledim ancak böyle bir girişimde olmadi sanırım.Burasi bir şekilde bir STK sayılır ve güncel olaylara tepki vermek gerekir ki hele ki bu olay Galatasaray'ın üstün menfaatlerini konu ediyorsa.Bence forum yönetimi bu konuda yetersiz kalıyor.Bu konuda daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Che Guevara misin reis

Gedson Bjk için İstanbula geliyor diyorlar. Lakin araştırdım doğru değil.

Çok az bir zaman kaldı transfere yonetim gaza basması lazim. Nelson bile çıkaramadık lisansını. Sekidika ve ozonwor giderse ancak Nelson lisansı çıkıyor. Orta saha ve kanat şart bu takıma. En kötü 2 adam alsak bile 2 yabancı daha gitmeli. Falcao yedlin babel 3lusunden en az zararla çıkmak lazım. Fesh konusunda çok geç kalıyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çünkü Cicaldunun ofans tarafı iyi
Reis orta sahaya bu kadar bol kepçe transfer yapabiliyor isek.Bizim son 10 yılda süper lige damga vurmamıza direkt etki eden özellikle sol kanatımızda bastonlu babel ve bitik arda ile 23 yaşına gelmiş ''GENÇ'' kerem sağ kanatımızda obez feghouli niye oynuyor?

hocanın basın toplantılarında tercüman olsun artık okadar cok devrik cümle kuruyorki ne diyor anlamak zor aynı cümleden 40 kisi 40 farklı anlam cıkarabilir
yıllardır var o enteresan konuşma şekli. cümlelerindeki bazı kelimeler kayıp dinleyicinin bulup yerleştirmesi lazım o kelimeleri anlaması için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt